Καλησπερα σε ολους.Ειμαι 25 ετων και εδω και ενα χρο ο περιπου τραβιεμαι με ενα παιδι 3 χρονια μεγαλυτερο.Ολα ξεκινησαν με εναν καφε με φιλους μετα μου εστελνε fb μιλουσαμε κλπ καποια στιγμη ειπε κατι σαν ατακα...Με σκεφτεσαι καθολου τις νυχτες?Ε και εγω θεωρησα οτι μου την επεφτε και εγινε παρεξηγηση εκει..Αυτος δεν το παραδεχτηκε αλλα απο τοτε δεν σταματησαμε ποτε να εχουμε επικοινωνια.Εγω εφυγα για σπουδες και μιλουσαμε στο skype στο τηλεφωνο ολη μερα.Σχεση δεν ειχαμε και δεν εχουμε.Τον στηριξα παρα πολυ γιατι εχουμε και οι δυο αγχωδης διαταραχη και ετσι τον στηριζα συνεχως.Οταν εγω θελησα να κανουμε σχεση αυτος μου ειπε οτι μου ξεκαθαρισε απ την αρχη οτι πιεζεται και δεν μπορει.Με τα πολλα και με τα λιγα τσακωνομασταν συνεχως εγω του μιλουσα ασχημα επειδη γενικα με γεμιζε ανασφαλεια μεχρι που μου ζητησε να διακοψουμε γιατι δεν με θεωρει ανθρωπο του πλεον επειδη τον εβρισα ασχημα και ξενερωσε.Εγω συνεχισα τον επαιρνα τηλ αυτος απαντουσε και μου ελεγε να συνεχισω τη ζωη μου και να προχωρησω κλπ εγω θυμωνα και συνεχισα και επαιρνα ζητωντας μια ευκαιρια ακομη.Τελικα εκανα σχεση με ενα παιδι και εκοψα για λιγο.Που και που του τηλεφωνουσα να δω τι κανει.Ποτε απαντουσε ποτε οχι.Καποια μερα αφου χωρισα του εστειλα ενα μνμ που του ελεγα διαφορα για το παρελθον κλπ.Μου απαντησε με ενα αλλο μνμ και με ρωτουσε αν σκεφτομαι καθολου να παω αμερικη κλπ.Ε αρχισαμε κουβεντα επειδη εγω αμερικη εχω ολο μου το σοι απ την πλευρα της μανας μου συν του οτι εχω αμερικανικη ιθαγενεια.Ε ηθελε να παμε μαζι με λιγα λογια κλπ.Του κανω...Ως τι θα παμε μαζι?Εγω δε σε βλεπω φιλικα και το ξερεις.Μου απαντησε πως νομιζε πως μπορουμε να κανουμε παρεα.Θελει βοηθεια επειδη εχω συγγενεις πανω κλπ.Τεσπα με λιγα λογια αρχισαμε παλι να μιλαμε βρεθηκαμε και 2 φορες να κουβεντιασουμε περι αμερικης...Τον ρωτησα γιατι μου φερεται ετσι.Γιατι δεν απανταει τα τηλεφωνα...Μου ειπε πως του μιλουσα ασχημα για αυτο.Οταν εγω υποννοησα οτι παει να με εκμεταλλευτει για να παρει βιζα για αμερικη τσατιστηκε και μου ειπε οτι θα την βρει την ακρη και πως δεν ειναι τετοιος ανθρωπος κλπ.Μετα βρεθηκαμε παλι και μου προτεινε να σταματησουμε παλι να μιλαμε.Μου αρχισε τα του τυπου...Εχω πολλα προβληματα και δεν το βλεπεις οτι δεν ταιριαζουμε κλπ.Παρολλα αυτα τον πειραξε που εκανα σχεση και σεξ με το αγορι μου.Τεσπα με πηρε τα ξημερωματα και μου ειπε οτι νιωθει τυψεις που μου φερεται ετσι και πως πολλα πραγματα που εδωσε στην πρωην του εγω τα αξιζα περισσοτερα.Πως ειμαι ενα αρνακι και αυτος ενας λυκος.Πως θα μου κανει κακο νσ ειμαι μαζι του κλπ.Εκει που δεν το περιμενα αρχισε και με παιρνει τηλεφωνα ομως.Μολις σχολαει μολις γυριζει σπιτι.Χθες μου πεταξε παλι οτι νιωθει τυψεις και οτι μου κανει κακο κλπ.Του εστειλα ενα μνμ και του ειπα αν σε κανω να νιωθεις ετσι οκ ας διακοψουμε.Σημερα το πρωι τον επαιρνα τηλ πριν παει για δουλεια και με πηρε καθως πηγαινε.Μιλησαμε λιγο και επαιρνα αργοτερα μολις σχολασε αλλα δε με πηρε πισω.Πηγε για καφε με ενα φιλο του.Το ξερω απο πρωτο χερι γιατι ημουν με αυτον τον φιλο του οταν του τηλεφωνησε.Σε εμενα τπτ.Ουτε ενα τηλ μεχρι τωρα.Νιωθω τοσο χαλια...Τοσο αδυναμη να ξεκολλησω απο πανω του.Δε με παει για καφε δεν παμε πουθενα.Πρεπει να του προτεινω εγω να βρεθουμε και αν...Μακαρι να καταννουσα γιατι γιατι μου φερεται ετσι!!!Νιωθω οτι με θελει..το ξερω.Μου ειπε κατι...Και να σε ηθελα δε θα στο ελεγα...Εχεις χιλια πραγματα που μισω αλλα και ταυτοχρονα κατι που με ελκυει....