Όταν το κύριο πρόβλημα σου και η τεράστια φοβία σου είναι οι αρρυθμίες και σου δίνουν αντικαταθληπτικά που στην αντενδείξεις γράφει αρρυθμίες τί κάνεις????????
Printable View
Όταν το κύριο πρόβλημα σου και η τεράστια φοβία σου είναι οι αρρυθμίες και σου δίνουν αντικαταθληπτικά που στην αντενδείξεις γράφει αρρυθμίες τί κάνεις????????
Τα αντικαταθλιπτικά, ανάμεσα στις κυριότερες παρενέργειες τους, είναι η νευρικότητα. Συνιστούνται για τη φοβία και βοηθάνε αρκετά στην αντιμετώπιση της, όμως την καταθλιψη ως τετοια ελάχιστα πιστευω την εξαλείφουν. Ως προς τις αρρυθμίες συζήτησε το με το γιατρό σου, πολλές φορές δίνουν ένα φαρμακο χωρίς να ξέρουν απ έξω τις αντενδείξεις. Ή πήγαινε σε άλλο γιατρό.
Το ανέφερα αλλά είπε μη κοιτάς τι γράφει το χαρτί, δε γίνεται όμως όσο και αν θέλω να έρθει σε ισορροπία το σώμα δε γίνεται να παραβλέψω αυτό που τρέμω.. έψαχνα ίσως κάποιον που να αντιμετωπίζει τα δικά μου συμπτώματα και να έχει πάρει αντικαταθληπτικά, γενικώς αυτά χορηγούν στη σωματοποίηση του άγχους.
Τις αρρυθμιες στις διεγνωσε γιατρος; η εχεις αυτα τα φτερουγισματα;; γιατι εγω καποτε ειχα φτερουγισματα κ νομιζα ηταν αρρυθμιες. Και παω στον καρδιολογο και μου λεει δεν εχεις αρρυθμιες μην αγχωνεσαι.