καλημέρα και καλώς σας βρήκα,
ευχομαι να βρω γόνιμο έδαφος για συζητήσεις γιατί πραγματικά το έχω ανάγκη.
κάτι δεν πάει καλά με εμένα ή με το γάμο μου. έχω ενα μωρό 11 μηνων, είμαι παντρεμένη, έχω μία ζωή που θα τη ζήλευαν πολλοί, όπως και συμβαίνει, όμως δεν είμαι ευττυχισμένη. για την ακρίβεια είμαι πολύ δυστυχισμένη. έχω πολλή ένταση, φωνάζω (μεγάλωσα σε ένα σπίτι με φωνές), δε μου αρεσει τίποτα (εκτός από το παιδί μου) , δεν μπορώ να περάσω πουθενά καλα. δε θυμάμαι κάποια καλή ανάμνηση εδώ και χρόνια. νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα στο γαμο μου αλλά ο σύντροφός μου λεει πώς έχω κατάθλιψη και να πάω να το κοιταξω.
δεν κάνουμε πράγματα μαζί, παρα ,μόνο σε ό, τι αφορά το παιδί την τελευταία φορα που πήγαμε για ψώνια μαζί γκρίνιαζε όλη την ώρα επειδή δεν του αρέσουν τα ψώνια(είχαμε πάει να ψωνίσουμε για τον ίδιο)
αυτη τη στιγμή είμαστε στο εξωτερικό. είμαι όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι και το πρωί δουλεύω μαζί με το παιδί, όπως μπορώ (πράγμα πάρα πολύ δύσκολο)
το χειμώνα αυτός απουσιάζει λόγω δουλειάς κι εγώ κρατάω το παιδί, δουλευω και κάνω μεταπτυχιακό. σε όλα αυτά με βοηθάει η μητερα μου που με φιλοξενεί.
εχθές μόλις σχόλασε τον έστειλα να πάρει κρέας για τον μπέμπη γιατί εγώ είχα πυρετό και έρχισε να φωνάζει. μου είπε ότι είμαι άχρηστη και ότι φορτώνω το παιδί στη μάνα μου και πώς τωρα ζορίστηκα.
σας λέω λεπτομέριες για να καταλάβετε τον τρόπο ζωής μας, και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
όταν του είπα πώς δεν πάει άλλο μου είπε πώς το πρόβλημα το έχω εγώ και πρέπει να παω σε ειδικό.
γενικά είμαι απομονωμένη, πλέον δεν έχω πολλές παρεες (ενώ όταν με γνώρισε είχα πάρα πολλές και ήμασταν συνέχεια έξω), θέλω όταν τελειώνω με τις υποχρεωσεις μου (δουλειά παιδί μεταπτυχιακό) να κάθομαι μέσα και δεν έχω όρεξη να δω κανέναν.
Να προσθέσω πώς από τις φίλες μου συμπαθεί μόνο δύο, και γενικά είναι αρκετά ζηλιάρης (πχ δεν παίζει να κάτσει σπίτι με το μωρό κι εγώ να βγω)
να αναφέρω επίσης οτι ο πατέρας μου είναι διπολικός, που δεν παίρνει τα φάρμακά του, και έχω αυτό το άγχος μόνιμα για εμένα, ότι δηλαδή δεν πρέπει αν υπάρχει κάτι να μείνει έτσι μη αντιμετωπίσημο..
είναι κρίμα γιατί έχουμε υπάρξει απόλυτα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον για χρόνια.
όταν παντρευτηκαμε ήμασταν απόλυτα ίγουροι για την επιλογή μας. γνωριζόμαστε από παλιά αλλά δεν είχαμε ζήσει μαζι.