Γιατί θέλουν να με βλάψουν?
Γιατί κατα περιόδους της ζωης μου συναντω άτομα τα οποία θελουν να με βλάψουν?
Χωρίς να τους έχω δώσει αφορμές, χωρίς να επιδιώκω κάτι τετοιο. Κι οταν λεω βλαψουν εννοω από συκοφαντία, σπάσιμο νευρων μέχρι και να κινδυνεύει η ζωη μου! Μετανιωνω (απωθημένο έντονο) που κάποιους δεν τους ανταπέδωσα σε βαθμό κυριολεκτικά όποιον πάρει ο χάρος! Κάποτε νομίζω πως θα κάνω λίστα.
Η καλοσύνη/ευγενεια/ταση να τους γινω φιλος, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Βεβαια εξαρχής έχω υπόνοιες για το χαρακτηρα τετοιων ατόμων. Την προαναφερθεισα σταση επακολουθεί η προσπαθεια εκμετάλλευσης, χλευασμού, αυτο το δεν σε πάω, ξεγελάσματος (αν δεν με εγκατέλειψουν ως μη ενδιαφερον ατομο). Στην αρχή η ψευδαισθηση με κανει να τα προσπερνω, πως τιποτα δεν τρεχει. Μετα όμως ξεκινα η αντιδραση μου αφου η ανοχη πάντα εχει όρια που μπορει να ειναι και αποτομη. Αν δεν γινει αντιδραση μου αυτη η σταση τους εναντι μου γινεται κανόνας. Ειτε στη μια περιπτωση (αντιδραση) ειτε στην αλλη (που εγινε κανονας) το επόμενο σταδιο της αντιδρασης μου, ειτε απλης ειτε πιο βιαιης, ειναι η έχθρα και τα αντιποινα από μέρους τους και θα προσπαθησω κι εγω να κανω κατι προς τη δικη τους πλευρα. Αν δεν φυγω απ αυτα τα ατομα δεν μπορω να προβλέψω τη συνέχεια, τα χειροτερα σενάρια μπορούν να συμβούν και μάλιστα να προκληθούν από εμένα! Προς το παρόν δε συνεβηκε κατι κακό κι αυτο λειτουργει ως απωθημενο και ως κίνητρο για ότι παρόμοιο επακολουθήσει.
Τα γραφω αυτα σημερα επειδη παντού όλο και κάποιο σατανά θα βρίσκω.