θέλω τη γνώμη σας...τι μου συμβαίνει;!
Καλησπέρα σε όλους... :D είμαι νέο μέλος ...παρακολουθώ όμως μήνες το forum...Η ιστορία έχει ως εξής: πριν 2 χρόνια γνώρισα κάποιον που ήταν σε σχέση, στην αρχή δε τον ήθελα και δεν ήθελα να εμπλέξω καθώς δεν ήθελα να γίνω η 3 όμως μετά από πολύ κυνηγητό δικό του και από υποσχέσεις ότι θα χωρίσει έπεσα... Στην αρχή ήμουν καλά δεν πίστευα και πολύ τα λεγόμενα του όμως δεν με πείραζε, στην πορεία τον ερωτεύτηκα πέρασε 1 χρόνος και η δικιά του μας ανακάλυψε και αναγκαστικά τη χώρισε αυτός ... Αυτός όμως δεν της παραδέχτηκε ποτέ οτι υπήρχα εγώ... Απλά την άφησε να νομίζει ότι θέλει,βγάζοντας την τρελή, της είπε οτι την άφηνε γιατί δεν μπορούσε άλλο σε αυτή τη σχέση... Στην αρχή προσπάθησε να κόψει και μαζί μου και καθώς εγω δεν τον κυνήγησα και παλι γύρισε σε μένα...ήταν όμως απόμακρος δεν είχαμε σχέση καθώς μου έλεγε και μου ξανάλεγε ότι μόλις χωρισε απο μια πιεστικη σχέση 4 χρόνων και πως δεν ήταν έτοιμος για κατι σοβαρό... Εγώ κινήθηκα διακριτικά διπλα του κάνοντας υπομονή ... Ωσπου τον έκανα να με αγαπήσει σύμφωνα με τα λεγομενα του και να θέλησει να μαστε μαζί... Ώσπου ανακαλυψα ότι δεν ήμουν μονη ... Υπήρχε και 3 πρόσωπο... Μεβγαλε τρελή οτι δεν ισχυε ποτε και οτι απλά μιλούσε μαζί της και οτι δεν είχε κάνει τίποτα... Εγω το εβλεπα το ένιωθα όμως δεν είχα τις αποδείξεις που ζητούσε ... Έψαχνα τρόπους να την πιάσω αλλά μάταια... Υπήρχαν στιγμές που έβλεπα οτι υπάρχει κάπου εκει γύρω στη ζωης μας αλλά παλί δεν μπορουσα να μιλήςω δεν ήθελα να τον χασω... Ώσπου έχασα εμένα... Πανω που βρηκα το θαρρος και αρχισα να του μιλαω για αποδείξεις ο κύριος μου εταξε να πάμε να μείνουμε μαζι και να το πάμε πιο σοβαρά... Τον έβαλα να σβήσει το κιν της για να ηρεμήσω και του ειπα απλα οτι αν υπαρχει αλλη απλα να διαλεξει αυτη... 3μερες μετα με χωρισε λεγοντας μου οτι δεν μπορει να είναι σε σχεση και οτι το ξερα .. Μου είπε πως δεν φταιω εγω οτι με τρελανε αυτος και να βρω ενα καλό παιδί να φτιαξώ την ζωη μου.. 1,5 βδομαδα μετά τον ειδα με αυτή που μου λεγε οτι δεν τρέχει τπτ... Αυτή που με βγαζε τρελή.... Αυτή που μου λεγε οτι απλά μιλούσαν για λίγο και τπτ παραπανω... Από κοντα δεν ηθελε να με δει ποτε... Του ζητούσα να μιλήσουμε αλλα δεν ήθελε και οταν ζήτησα εξηγησεις μου ειπε οτι δεν πηγαινε αλλο οτι δεν ενιωθε μαζι μου όπως παλιά... Και οτι το να συζήσουμε ήταν απλα ενας τροπος να ηρεμήσω & δεν μπορούσε να το κανει... Οσο για την αλλη απλά δικαιολογήθηκε οτι τωρα ηρθαν σε επαφή οτι δεν εχουν σχεση , να μην ασχολουμε μαζί του και οτι δεν ξέρει τι θα γινει μαζι της στο μέλλον ... Όμως εγω ξέρω οτι ειναι μαζί και σας ρωτάω...μετά απο λίγες μέρες είδα και φωτογραφίες μαζί της... απλα έχω διαλυθεί... Εχασα την όρεξη για ζωή, έχασα πολλά κιλά... τα βράδυα που με βλέπε να κλαιω μου έλεγε οτι βλεπω φαντάσματα... Έχασα τον εαυτό μου... Τρέχω σε γιατρούς έχοντας κατάθλιψη...δεν μπορώ να ηρεμήσω... πέρασε 1 μηνας που δεν έχουμε καμία επαφή...σκέφτηκα όλη την ιστορία που εφταιξα εγω που αυτός...ξέρω ότι έκανα λάθος που μπήκα ανάμεσα σε ζευγάρι..αλλα ήμουν χαζή γιατί πιστεψα όσα μου έλεγε...ζούσα το ονειρο μου εθελοτυφλουσα... δεν μπορώ να διανοηθώ οτι ήμουν εγώ αυτή...είχα θολώσει εμενα γιατί δεν μπορούσα να διανοήθω τη ζωή μου χωρίς αυτόν...κανονικα έπρεπε να τον μισώ..αλλα μεσα μου νιώθω οτι ακόμα κατι υπάρχει...δεν ξερω πως ακουγεται αυτό... αλλα νιώθω οτι δεν εχει τελειωσει γιατι ποτε δεν αρχισε ουσιαστικά...απο την μια νιωθω οτι εγω τον εσπρωξα στην αλλη επειδη εγινα αυτο που δεν ήθελε... και απο την αλλη λέω οτι είναι απο τα χειρότερα ατομα που μπορεί να γνωρίσει κάποιος....προσπαθώ πολύ αλήθεια... πονάω μέσα μου γιατί αφέθηκα...πίστεψα οτι μαγαπάει και οτι θέλει να ζήσουμε μαζί... ξέρω οτι αυτα που έκανε στην πρωην τα έκανε και σε μενα..και σίγουρα θα τα κάνει και στην επομενή...αλλα ποναω,ζηλεύω που είναι μαζί της και της δίνει αυτά που λαχταρούσα...κάποιες φορές τον μισώ και θέλω να του κάνω κακό να τον εκδικηθώ για εκεινα τα βραδυα που γελούσε οταν εγω εκλαιγα και του λεγα οτι ξερω ...και αλλες παλι τον θέλω πισω.. μου λέιπει... δεν θέλω να ειναι με αυτη που με κοροιδευε... προσπαθώ να μη κανω τιποτα αλλα έχω κολλήσει..εχουν περάσει 2 μήνες εχω περάσει απολα τα στάδια..αλλα μέσα μου έχω ανχος , λύπη, θολούρα...έχω χάσει τον εαυτό μου..θέλω την γνώμη σας για ολα αυτα...νιώθω οτι είναι ψέμματα οτι δεν ημουν εγω αυτή..δεν μπορεί να ημουν εγώ αυτή που μπηκε αναμεσα σε 2 ..και επεμενε και ζητουσε κατι που δεν ερχόταν..με κοροιδευε και εγώ έμενα...βλέπω τη ζωή μου απέξω.. σαν να έχω αποκοπεί απο τον εαυτό μου...νιώθω άδεια δεν με γεμίζει τίποτα..τι μου συμβαίνει;;δεν αντέχω αλλο εχω διαλυθεί...