Originally Posted by
Have_Faith
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Δεν ξέρω ποιοι με θυμάστε, είχα γράψει και το 2011 όταν διαγνώστηκα με ΓΑΔ συνοδευόμενη με κρίσεις πανικού! Να σας πώ αρχικά ότι μετά από αυτό το περιστατικό και με 6μήνη ψυχοθεραπεία, μπόρεσα και το ξεπέρασα και έζησα τρία χρόνια γενικά, ήσυχα! Φτάνουμε στα μέσα καλοκαιριού του 2014 όπου ένας συνάδελφος του άντρα μου παθαίνει πάρεση προσωπικού. Δεν ήξερα τι σήμαινε αυτό, μαθαίνουμε κοινώς ψύξη,οκ! Τον Αύγουστο καταλαβαίνω ότι έρχονται φοβίες παράλογες στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περάσω πουθενά καλά. Έρχεται ο Οκτώβριος και μαθαίνω ότι τελικά ο συνάδελφος του άντρα μου δεν είχε μια απλή ψύξη αλλά όγκο στο πρόσωπο. ΣΟΚ! Σοκαρίστηκα, αφενός γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, μόλις 37 ετών με 4 παιδιά και αφετέρου το επεξεργαζόμουν πολύ στα μυαλό μου. Αυτό ήταν! Ενώ δεν έδειχνα τίποτα μέσα μου είχα μια έντονη ανησυχία. Αρχίζω και σκέφτομαι για καρκίνους,ταυτόχρονα μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα κάνει προληπτικές εξετάσεις,οποτε τα σενάρια ήταν αναπόφευκτα. Άρχισα να έχω πόνους στα κόκκαλα,να μην τρώω καλά,να ψάχνω και να διαβάζω ιστορίες για καρκίνο,άρχισα να ψαχουλεύομαι...... μέχρι που ένα βράδυ ξαπλώνω και αρχίζει να μουδιάζει η αριστερή πλευρά του προσώπου μου,από το μάτι έως το σαγόνι,έτσι ακριβώς όπως άρχισε και του συνάδελφου. Έπαθα δεύτερο ΣΟΚ! Άρχισα να κλαίω,να μην μπορώ να σκεφτώ λογικά, παραμόνο ότι θέλω να κάνω μαγνητική. Αρχίζω και διαβάζω στο νετ και τσουπ,που πέφτω;;;;;; ΣΚΠ!!!!! Ενώ τις πρώτες μέρες αυτό το τράβηγμα ήταν μόνο στο πρόσωπο ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα εγκαίρως, πίεζα τα πόδια μου να πατήσουν καλά κάτω,μια που με αυτά που διάβαζα στο φόρουμ της ΣΚΠ, άρχισα να φοβάμαι ότι πάσχω! Άρχισα να έχω κάποιες παραισθησίες λοιπόν,στα πόδι,στην μέση,την πλάτη και το χέρι από την αριστερή πλευρά, ταυτόχρονα ένιωθα τα εσωτερικά μου όργανα να έχουν συρθεί χιλόμετρα, δεν μπορούσα ούτε να βήξω! Έχασα κιλά και άρχισα τις εξετάσεις, γενικές, βιοχημικές, πυρηνικές, αξονική εγκεφάλου-αυχένα, δεν πείθομαι, πάω να κάνω μαγνητική εγκεφάλου, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ΠΕΘΑΝΑ! Ήμουν σε σοκ και αυτό δεν είναι υπερβολικό! Καθαρή η μαγνητική και καλές όλες οι εξετάσεις.
Αρχικά δοκίμασα να πάρω mesulid, όντως η κατάσταση είχε καλύτερέψει, έπαιρνα ένα την ημέρα και τα συμπτώματα άρχισαν να μειώνονται σε ένταση. Ταυτόχρονα πήγε και στο άλλο πόδι.Αποφάσισα να σταματήσω τα αντιφλεγμονώδη και να το παλέψω μόνη μου, μάταια,το άγχος μου στο κόκκινο, καίγονταν οι μυς μου. Πήγα σε 3 νευρολόγους και μου μίλησαν για ψυχοσωματικά, δεν τους πιστεύω ακόμα και σήμερα, έκανα και μια μαγνητική στην μέση,με ήπια πίεση ριζών Ο5, ήπια στένωση και ήπια σκολίωση.
Τα συμπτώματα σήμερα,τώρα,παραμένουν στα πόδια και άρχισα πάλι να εκνευρίζομαι αλλά και να χέζομαι πάνω μου.Κάνω ομοιοπαθητική χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ενώ ο γιατρός μου σύστησε να παίρνω xanax 0.25 εγώ δεν το παίρνω, φοβάμαι!
Υ.γ.Αυτά που νιώθω στα πόδια δεν είναι μούδιασμα, αφού έχω τις αισθήσεις μου, είναι σαν να αγγίζομαι και να παραμένει η αίσθηση. Δεν ξέρω πως να το πω διαφορετικά!
Τι να κάνω? Καμία παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ...Γιάννα!