SOS !!!Χρειαζομαι την γνωμη σας!!!
Καλησπερα!Ειμαι η Κυπαρισσια,27...Εδω και 1,5 χρονο μενω στο Λονδινο οπου και συγκατοικω με τον φιλο μου εχοντας συμπληρωσει 2 χρονια σχεση...Τον ανθρωπο αυτον τον λατρευω...Ειναι ο καλυτερος μου φιλος περα απο συντροφος...Βολτες,Ταξιδια,� �ελια κι ολα τα καλα...
Μα υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα...Δεν τρελαινεται σεξουαλικα μαζι μου και το νοιωθω...Ψαχνω να βρω τι κανω λαθος,τι μου φταιει αλλα τπτ...Δουλευω σε ενα εστιατοριο οπου ακομη κι ο μανατζερ μου ψαχνει αφορμη για πλακα για να μου πιασει τον κωλο...Ακομη κι οι γυναικες συναδελφοι με χουφτωνουν κι ο μονος που δεν το κανει ειναι ο φιλος μου...Και τρελαινομαι...Ενω διαθετει τα καλυτερα προσοντα που ετυχε να γνωρισω ever το μονο που κανει οταν θυμαται να κανει σεξ ειναι να αραζει στο κρεβατι και τα κανω ολα εγω...Μαλιστα τις πιο πολλες φορες μενουμε στα προκαταρκτικα λεγοντας οτι δεν αντεχει αλλο και θελει να τελειωσει επειδη πεφτω με τα μουτρα...Μα αν τα κανω ολα εγω λογικο δεν ειναι???Εχω ξενερωσει αγρια,τον αγαπαω πολυ ομως....Μα το σκεφτομαι συνεχεια..Το συζητησα μαζι του και θιχτηκε οτι τον λεω αντισεξουαλικο κλπ και μαλιστα πεταξε οτι μπορει να ψαχνουμε αλλα πραγματα...Απο τοτε ειπαμε να μεινουμε φιλοι...Καθε φορα που βγαινουμε μου την πεφτουν απειροι αντρες και δεν κανω τπτ γιατι θελω μονο εκεινον...Μα ξερω οτι τπτ δεν θα αλλαξει..Για μενα εχει τα παντα που ψαχνω...Εγω τι κανω λαθος????