Originally Posted by
ElviraK
Γεια σας με λενε Ελβιρα ειμαι 17 στα 18 και μολις γραφτηκα στο φορουμ καθως αντιμετωπιζω ενα προβλημα . Εδω και περιπου δυο χρονια απο προπερσυ το καλοκαιρι στις εξετασεις αρχισα να καπνιζω χορτο περιστασιακα .Η χρηση συνεχιστηκε και στην διαρκεια της χρονιας και υπηρχαν περιοδοι οπου εκανα χρηση σχεδον καθημερινα παντα ομως καταφερνα να το μειωνω και να ελεγχω ποσο συχνα το κανω.Το χορτο εφυγε απο το μυαλο μου οταν δοκιμασα με κατι φιλους μου χαπια τα οποια ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο φτιαξιμο απο το χορτο.Τα χαπια αυτα δεν τα παιρναμε καθημερινα για να πει κανει οτι ειχαμε εθιστει ηταν ομως συνεχεια στο μυαλο μου και η μονη μου σκεψη μεσα στην μερα με αποτελεσμα να παρατησω τελειωςτους καλους μου φιλους ( εχω μονο μια πολυ καλη παιδικη φιλη που δεν πινει ουτε αλκοολ!) το σχολειο και τα μαθηματα εκανα βεβαια φροντιστηρια αλλα δεν διαβαζα με αποτελεσμα να γραψω χαλια και στις πανελληνιες ενω παντα ειχα ονειρο να γινω φαρμακοποιος και μεχρι και το λυκειο ημουν αριστη μαθητρια χωρις προσπαθεια.Αυτο λοιπον μου χαλασε πολυ την ηδη χαλια ψυχολογια αφου δεν πιστευα ποτε οτι θα εβγαζα εγω τοσα λιγα μορια η θα εκανα τα πραγματα που εχω κανει τα τελευταια χρονια τα οποια ουτε καν ταιριαζουν στον χαρακτηρα μου γιατι ποτε δεν ημουν ετσι.Τωρα λοιπον εχει λιγο καιρο απο οταν τελειωσαν οι πανελληνιες που δεν εχω βγει με τους φιλους μου που πινουν και δεν εδωσαν οι περισσοτεροι πανελληνιες γιατι προσπαθουσα να ειμαι αισιοδοξη και να ξεκοψω για να φτιαξω το μηχανογραφικο μου και να κανω σχεδια για το μελλον(σκεφτομουνα να ξαναδωσω πανελληνιες ισως η να παω στο εξωτερικο).Ολα αυτα μεχρι πριν μια εβδομαδα οπου βγηκα τελικα με την παρεα μου (γιατι με την κολλητη μου που ειναι πολυ ενταξη παιδι δεν μπορω πια δυστυχως να περασω καλα ) η οποια εχει αρχισει τα βαρυα ναρκωτικα και ενω δεν εκανα χρηση(μονο χορτο) ξαναγυρισα στις ιδιες σκεψεις οπου δεν με ενδιαφερει τιποτα και μου ειχεκατσει η ιδεα να δοκιμασω και εγω γιατι ειναι πιο φτηνο σε σχεση με τα χαπια λενε και εξαλλου τι εχω να χασω αν ειναι να παιρνουμε χαπια με τις χουφτες καλυτερα να παιρνουμε αυτο..Τελικα λοιπον χθες που ξαναβγηκαμε δοκιμασα και εγω και δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να μην το ξανακανω ποτε Οι φιλοι μου λενε οτι δεν θα εχω προβλημα αν κανω αυτο που κανουν και αυτοι να πινω δηλαδη μονο οταν ειμαστε μαζι τα σαββατοκυριακα. Τελος παντων συγνωμμη αν σας κουρασα και δεν ξερω καν αν απευθυνθηκα στο σωστο μερος αλλα δεν εχω κανεναν να μιλησω ανοιχτα και περιμενω αν θελετε να δωσετε καποια βοηθεια