Γεια σας!! καλως σας βρηκα!
λοιπον η ιστορια μ ειναι εξης... δεν εχω κανει ουτε μια σχεση με αντρα..
Εχω κανει μια σχεση με γυναικα(την κολλητη μ) κι αυτο προεκειψε απο καποιες καταστασεις μεταξυ μας.. το ελειξα εγω γτ ενιωθα οτι δεν πηγαινε αλλο κι δεν ηθελα να κοροιδευω την κοπελα..απομακρινθηκαμε μετα απο καποια χρονια κι απο φιλες...
Ειχα οστοσο κι εχω καποια φλερτ κι καποιες ''φασεις'' τπτ περισσοτερο... δεν εχω ολοκρηρομενες σχεσεις
Τωρα μου αρεσει καποιος..μετα απο σκοτσεζικα ντουζ π μ εκανε κι εκει που ελεγα τερμα δεν ξανα ασχολουμε, κατι εγινε μεταξυ μας αλλα δεν ολοκληρωσα γτ δεν ειχαμε τον χρονο.
Μετα αυτος αρχησε σιγα σιγα να αλλαζει συμπεριφορα κι να απομακρινεται.. ο τυπος μ το ξεκαθαρισε εκεινη τη μερα οτι ηθελε μονο το σεξουαλικο κι οτι δεν ηταν ετοιμος γ σχεση.. ακομα προσπαθω να ξεκολησω απο αυτον, γτ ο τυπος ειναι λιγο ελεινος στη συμπεριφορα του προς εμενα..
Αρχισα λοιπον να βγαινω περισσοτερο ,να γνωριζω νεα ατομα να ειμαι κοινωνικη .. αλλα στο θεμα αντρες δεν το εχω φαινεται και να πεις οτι ειμαι καμια ασχημη..ολοι λενε οτι ειμαι πολυ γλυκεια κοπελα, χαμογελαστη, εμφανισημη, κοινωνικη.. κι τα φλερτ μ τα εχω..αλλα οταν ανταποκρινομαι μετα απο λιγο απομακρινονται...γτ??
Τι συμβαινει? τι κανω λαθος?
δεν καταλαβαινω γτ δεν μπορω να εχω αυτο που εχουν ολοι ανεξαρτητως εμφανισης, καποια σχεση... γτ ειμαι μονη μ?