Έπιασα τον άντρα μου να λέει ψέμματα επί μήνες...πώς να εμπιστευτώ ξανά?
Καλησπέρα σε όλους...είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ για κάτι προσωπικό μου, αλλά νοιώθω πραγματικά μπερδευμένη και χρειάζομαι βοήθεια.Είμαι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με έναν άνθρωπο που είμαστε και οι δύο ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε ( έτσι ένοιωθα μέχρι πρότινος τουλάχιστον).Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, οικονομικής φύσεως προβλήματα αλλά ποτέ δεν είχαμε μεταξύ μας θέματα.Ο ένας απόλυτη εμπιστοσύνη στον άλλο, γενικά είμαστε πολύ δεμένοι σαν ζευγάρι και ποτέ δεν υπήρξε κανένα θέμα αναξιοπιστίας από κανέναν.όμως ο σύζυγός μου αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης, όχι πάντα ...μερικές φορές.Ηλικία 29.Στο σεξουαλικό κομμάτι της ζωής μας αυτό δεν έφερνε καυγάδες ή προβλήματα...όποτε συνέβαινε (σε τυχαίες στιγμές) απλά το δεχόμασταν, το αποδίδαμε σε άγχος και απλά προσπαθούσαμε άλλη φορά.Γενικά η σεξουαλική μας ζωή ήταν αραιή...πχ μία κάθε 7-10 μέρες..Αυτό εμένα δεν με ικανοποιούσε αλλά τον τελευταίο καιρό άρχισε το θέμα της στύσης να γίνετε πιο έντονο και να αραιώνουν πιο πολύ οι επαφές.Πχ μία στις 15.
Εκεί άρχισα να ανυσυχώ μήπως συμβαίνει κάτι άλλο...πχ δεν με θέλει πια...ή μήπως κάνει κάτι μόνος του και άρα δεν έχει ανάγκη να βρεθεί μαζί μου...ή ακόμα και μήπως υπάρχει άλλη.(Αν και η ζωή μας είναι τόσο κλειστ'η καθώς ζούμε σε ένα νησί που δεν έχουμε γνωστούς-φίλους κ έχουμε έρθει για δουλειά, οπότε κανείς δεν βγαίνει έξω μόνος του, και ο ένας ξέρει ανα πάσα στιγμή που είναι ο άλλος).
Έψαξα το ιστορικό στον υπολογιστή του...και έπαθα σόκ! Ο άντρας μου κάθε μέρα με το που έφευγα από το πρωί για δουλειά μέχρι αργά το απόγευμα που δούλευα έμπαινε κ έβλεπε τσόντες και γενικά φωτογραφίες γυναικών με μαγιώ, εσώρουχα...ακόμα και προφίλ κοριτσιών από την δουλειά του που ήταν με μαγιώ.
Να σημειώσω οτι γενικά είμαι εμφανίσημη γυναίκα και με σχετικά καλό σώμα, αν και είχα πάρει κάποιοα κιλά λόγω της δύσκολης οικονομικής μας κατάστασης από το άγχος, τα οποία τα χάνω σιγά σιγά (είμαι 1.68 και είχα φτάσει 73 κιλά, τώρα είμαι στα 68 και κατεβαίνω..)
Το θέμα είναι οτι του το είπα οτι τα ξέρω όλα...και ένοιωσε πολύ άσκημα...μου είπε οτι το έκανε το τελευταίο τρίμηνο σαν πείραμα για να δεί αν τον φτιάχνουν άλλες γυναίκες ΄και φταίω εγώ για το πρόβλημα στύσης ή αν είναι γενικό.Κατέληξε οτι είναι γενικό και θέλει να το ψάξει πλέον με γιατρό.
Το πρόβλημά μου είναι οτι εγώ ψυχολογικά νοιώθω σα να με απάτησε κ ας μην πήγε πραγματικά με άλλη...έχω αποκτήσει τρομερή ανασφάλεια...πάω για δουλειά και το μυαλό μου είναι τι κάνει αυτός όσο λείπω...επίσης το τρίμηνο αυτό μου έλεγε ψέμματα για δουλειές που έπρεπε να κάνει στο σπίτι και δεν προλάβαινε (πχ να καθαρίσει τον κήπο ή να με βοηθήσει με απλές δουλειές γτ εγώ δουλεύω 6ημερο 10ωρο καθημερινα (+1 ώρα πριν, +1 ώρα μετά λείπω 12 ώρες από το σπίτι μου τα καλοκαίρια) ενώ αυτός έχει δουλειά με ΄βαρδιες και ρεπό κανονικά, οπότε με βοηθάει με το σπίτι.
βΟΗΘΉΣΤΕ ΜΕ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΓΙΑΤΊ ΕΝΏ ΤΟΝ ΑΓΑΠΆΩ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΗ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΒΛΈΠΩ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΌΝΟ ΔΙΑΖΎΓΙΟ....
Αυτός είναι κάθετος οτι το έχει μετανοιώσει...έχει καταλάβει οτι εθίστηκε και ήταν λάθος...άλλωστε δεν το έκανε ποτέ στην ζωή του πρίν...
ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ?? ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.....