αισθανεστε πιο down κ διχως ενεργεια τωρα που σφιξανε οι ζεστες?
πηρα λιγο ακινετον γτ ημουν ανυσηχος κ νιωθω πως με δερναν 10 ατομα, σας επηρεαζει γενικα η ψηλη θερμοκρασια?
Printable View
αισθανεστε πιο down κ διχως ενεργεια τωρα που σφιξανε οι ζεστες?
πηρα λιγο ακινετον γτ ημουν ανυσηχος κ νιωθω πως με δερναν 10 ατομα, σας επηρεαζει γενικα η ψηλη θερμοκρασια?
ΔΛΔ ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙΡΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΑΚΙΝΕΤΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ;
ΑΣΤΕΙΑΚΙ
Soylfly , αμα παιρνεις φαρμακα αντιψυχωτικα -αντικαταθλιπτικα , δεν ξερω για αλλα , αισθανεσαι πιο πολυ την ζεστη απο καποιον που δεν παιρνει .
Γενικά θέλει προσοχή τώρα με τις ζέστες.Μερικά ψυχοφάρμακα δημιουργούν φωτοευαισθησία και μπορεί να πάθεις πιο εύκολα έγκαυμα από τον ήλιο,το αναγράφει στις παρενέργειες.Επίσης είμαστε ευάλωτοι στο κακόηθες νευροληπτικό σύνδρομο που περιλαμβάνει πυρετό και μυϊκή ατονία αλλά είναι σπάνιο.Προσωπικά δεν νιώθω μεγάλη διαφορά στη ζέστη,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.
@σουλφλαι και γω νιωθω πολυ χαλια τωρα με τον καυσωνα πολυ υποτονικη και πονανε τα ποδια μου.. παιρνω και γω ακινετον αλλα δεν κανει και τπτ..επισης @σειριε απο το ρισπερνταλ και μετα εχω φωτοευαισθησια
με τα αντιψυχωτικα ειναι πιο δυσκολο το σωμα μας να κρατησει μια σταθερη θερμοκρασια.
για αυτο και η πολλη ζεστη μας επηρεαζει και το πολυ κρυο.
τωρα το καλοκαιρι να προσεχουμε πολλα νερα κλπ.
Εγω ποτε δεν την αντεχα την ζεστη! και πριν απ'τα φαρμακα δεν την αντεχα με τιποτα.Εγω παιρνω σταγονες aloperidin 2mg προς το παρων με βοηθαει.
@μπουλλετ ευτυχως παιρνεις μικρη δοση και χαιρομαι που σε βοηθαει.. εμενα μπορω να πω οτι για 2 χρονια ημουν κατεστραμενη με αυτο το φαρμακο
ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩς νομιζω οτι τα αντιψυχωσικα κανουν και κατακρατηση υγρων δλδ περισσοτερα κιλα και η καταπολεμηση γινεται με μπανανες τουτεστιν καλιο κ γυμναστικη
Εγώ που παίρνω αντιψυχωτικά χάπια δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ζέστη.