Τόσο μόνος....τόσο αποτυχημένος-ΚΑΜΙΑ ελπίδα!
Καλησπέρα,
Κατά καιρούς, παρακολουθώ το φόρουμ αλλά ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα έφτανα στο σημείο να γράψω και εγώ με την σειρά μου για τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζω τα τελευταία....20 χρόνια!
Το πρόβλημα αυτό...εντοπίζεται ακριβώς στο γεγονός ότι -και εγώ- ΑΔΥΝΑΤΩ να βρώ κοπέλα-ή μάλλον πιό ορθά, αδυνατώ να έλξω ερωτικά κάποια κοπέλα με προφανή αποτέλεσμα....στα 20 μου -πιά- να μην έχω κάνει ΠΟΤΕ σχέση,να μην έχω φιλήσει ΠΟΤΕ κοπέλα,να μην έχω εισπράξει μιά αγκαλιά ούτε καν να έχω νιώσει ότι κάποιος ''εκεί έξω'' ενδιαφέρεται για μένα ή ακόμη και με σκέφτεται.
Γνωρίζω άρρηκτα ότι υπάρχουν πολύ πιό σπουδαία προβλήματα που ταλανίζουν τους γύρω μου-μας αλλά πραγματικά και εγώ δεν μπορώ να παραβλέψω την κάκιστη ψυχολογική μου κατάσταση τον τελευταίο καιρό λόγω του ότι έχω πραγματική ανάγκη μιάς αγκαλιάς,ενός φιλιού....λίγης γυναικείας ζεστασίας και φροντίδας.
Πραγματικά,δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση!
Δεν μπορούν ΌΛΟΙ γύρω μου να έχουν μία σχέση και να αποκτούν εμπειρίες και εγώ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να απορρίπτομαι,να χαρακτηρίζομαι εξαιρετικά ''καλό παιδί'' (καλή φιλενάδα),πάρα πολύ συμπαθητικός,υπερβολικά καλός και λοιπά.
Και ναι....έχω το ΑΠΟΛΥΤΟ!
Προσμετρώ, με μία πρόχειρη ματιά..........7-8 απορρίψεις από το δημοτικό -τότε που για πρώτη φορά απερρίφθει το είναι το μου.
Κάθε φορά φτάνω τόσο κοντά αλλά στο τέλος......
Δεν ξέρω που έγκεινται όλες αυτές οι απορρίψεις.....
Έχω απογοητευτεί πλήρως....γιατί τα χρόνια ΧΑΝΟΝΤΑΙ και εγώ στέκομαι απλός θεατής....και ας πάρουμε την εξαιρετικά αισιόδοξη και -σουρελαστική κατ'εμέ- περίπτωση να βρώ μιά κοπέλα.....τότε θα την ΧΑΣΩ μέσα σε λίγες μέρες!!!!
Τι να κάτσει να κάνει με έναν που δεν έχει δώσει ένα φιλί?
Τι να κάτσει να κάνει με έναν που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεξουαλική εμπειρία?
-Προφανώς ΔΕΝ θα κάτσει!
Κάπου εδώ να παραθέσω και μερικά στοιχεία για μένα....για να με σκιαγραφήσετε στο περίπου......
Από εμφάνιση δεν λέω κάτι το ιδιαίτερο (μερικές φορές δεν μου αρέσω βέβαια επειδή είμαι πιό σοκολατής από όσο θα έπρεπε και με χαρακτηρίζω και λίγο)...είμαι φοιτητής νομικοπολιτικών σπουδών και τα πάω καλά (δεν αναφέρω τμήμα για προφανείς λόγους)...έχω έναν ισχυρό χαρακτήρα και ξεχωριστό,είμαι ηθικός πολύ (δυστυχώς-έχω φτάσει να κάθομαι και να κοιτάω αυτήν που είχα ερωτευτεί και να την προσέχω μέχρι το πρωί για να μην πάθει τίποτα από την μέθη ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ενώ με είχε απορρίψει),είμαι υπερβολικά καλοσυνάτος και δεν μπορώ να πώ ΌΧΙ σε καμία (δυστυχώς),είμαι εγκεφαλικός τύπος,ρομαντικός (δυστυχώς), αρκετά ευαίσθητος και πληγώνομαι εύκολα,θέτω υψηλά στάνταρ και στόχους (πάλι δυστυχώς)....εεε και ξεροκέφαλος θα με έλεγα.
Και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον βαθμό ευφυίας και αντιληπτικότητας μου (το μόνο που πραγματικά έχω να περηφανεύομαι για τον εαυτό μου-χωρίς ίχνος αλαζονείας)
Με τις κοπέλες είμαι και αρκετά ντροπαλός και με πιάνει και άγχος.....είμαι και υπερβολικά σοβαρός (μισώ τους χαβαλέδες)
Όσον αφορά τον περίγυρό μου.....δεν έχω παρέα -φυσικά- παρά μόνο δυό-τρείς φίλους...βέβαια λείπουν και αυτοί τώρα με αποτέλεσμα να τριγυρνάω μόνος το βράδυ για να ξεχαστώ λίγο...... (για όσους αναρωτιέστε στην σχολή πηγαίνω παρακολουθώ και έρχομαι σαν ζώον)
Με έχει φάει Η ΜΟΝΑΞΙΑ!
Μου έχει κοπεί η όρεξη για πάρα πολλά και δεν τρώω και καλά........
Τελευταία δεν γράφω ούτε και κείμενα όπως συνηθίζω ενώ δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω.....(ο λόγος είναι ότι μία πήγε ΠΑΛΙ να με εκμεταλλευτεί ενώ έχει σχέση αρκετά χρόνια...μου πουλούσε έρωτα για να περάσει τον χρόνο της....για να πάρει την αυτοεπιβεβαίωσή της).
Κάπου εδώ........αφού σας κούρασα να κάνω και μιά εκτίμηση....στην πραγματικότητας δεν ξέρω γιατί γράφω αυτήν την στιγμή εδώ και δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.
-Μόνος ήμουν και θα παραμείνω καληνυχτάκιας,χορηγός,φιλε νάδα.....μέχρι να τρελαθώ....μάλλον!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!