Καλησπερα σας, θα ηθελα να μου δωσετε καποιες χρησιμες συμβουλες για το τι μπορω να κανω που νιωθω κενο μεσα μου τον τελευταιο καιρο, ειμαι 17 ετων και τωρα θα παω τριτη λυκειου, θα δωσω πανελληνιες σε επαγγελματικο λυκειο, μου αρεσει παρα παρα πολυ η πληροφορικη και συγκεκριμενα οι υπολογιστες και η τεχνολογια, και ασχολουμαι παρα πολυ.. Ισως φταιει αυτη η ανυποφορη ισως το οτι δεν εχω πολλους φιλους.. γενικα προσπαθω να κανω πραγματα για τον εαυτο μου.. εχω γραφτει σε ενα γυμναστηριο και πηγαινω διοτι μου αρεσει η γυμναστικη και με βοηθαει να ξεχνιεμαι.. να χαλαρωνω, πηγα μια εβδομαδα διακοπες με τους γονεις μου στην Ανδρο και σημερα γυρισα.. δεν το αντεχω να ειμαι σπιτι.. υπαρχει φασαρια.. ειμαστε 6 ατομα.. υπαρχει και αυτη η ζεστη και το σπιτι ειναι μικρο. Δεν εχω πολλους φιλους να κανω παρεα, γενικα στην ζωη μου αυτον τον καιρο υπαρχει μονο ενα ατομο με το οποιο μπορω να βγαινω και αυτος με γραφει και πηγαινει βολτες με αλλες παρεες.. Με βοηθησε ο πατερας μου να βρω δουλεια, πηγα δουλεψα ως σερβιτορος για πρωτη φορα, εκει νιωθω οτι τα πηγα αρκετα καλα για πρωτη και εβγαλα ενα χαρτζιλικι, τωρα το αφεντικο δεν με καλει λογικα διοτι δεν εχει δουλεια η δεν ευχαριστηθηκε απο την δουλεια που εκανα.. Προσπαθω να βρω κοπελα για σχεση αλλα τιποτα.. ολοι γυρω μου εχουν κοπελα εγω οχι.. με την τελευταια κοπελα που εκανα κατι την απατησα και της φερομουν λιγο ασχημα..Γενικα κατι κανω και χαλαω τις σχεσεις μου με τους αλλους ανθρωπους, φιλους κλπ.. Για να μην πολυ λογο θα ηθελα τις συμβουλες σας για το τι μπορω να κανω γιαυτα τα θεματα που με απασχολουν.. ευχαριστω εκ των προτερων :(