δεν αντεχω τους θορύβους!!
Καλησπέρα και από μένα!!Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο καλοκαίρι ή έστω ανώδυνο!!Όπως γράφω και στο τίτλο δεν αντέχω τους θορύβους, εδώ και ένα μεγάλο διάστημα περίπου 3 χρόνια τώρα,από όσο μπορώ να θυμηθώ με εκνευρίζουν απίστευτα οι θόρυβοι. Συγκεκριμένα όταν βρίσκομαι σπίτι μου αν ακουστεί η τηλεόραση του γείτονα που πολλές φορές την βάζει στο διαπασών, τα παιδάκια που ειδικά ένα του γείτονα κάνει σαν υστερικό, το σκυλί που πολλές φορές γαβγίζει συνέχεια μα συνέχεια.....δεν ξέρω πολλές φορές νιώθω ότι φτάνω στα όρια μου και θελω να τους βρίσω!!Πόλλές φορές σκεφτομαι μήπως είμαι υπερβολική ή ότι τρελαίνομαι ;;;Δεν ξέρω εσάς σας έχει τύχει ; Θέλω απλά να έρχομαι σπίτι απο την δουλειά και να μην ακούω σχεδόν τίποτα, εντάξει αν ακουστεί κάποιος μια στο τόσο αλλά αυτό το συνέχεια με τρελαίνει!Στην δουλειά όμως που είναι λογικό να υπάρχει θόρυβος δεν εκνευρίζομαι καθόλου!!Τέλος όσους έχω ρωτήσει στο σπίτι μου λένε ή ότι είναι εκνευριστικό ορισμένες φορές τι να κάνουμε και άλλες ότι πρέπει να υπάρχει ζωη!!!
Σκέφτομαι να πάω σε ειδικό αλλά που να απευθυνθώ σε ψυχίατρο , δίνεται καμμιά αγωγή;
Σας ευχαριστώ που με διαβασατε..:)!!