το πηγαδι με την θλιψη δεν εχει τελειωμω...
Καλησπερα....Βαριεμαι ακομα και αυτα που γραφω τωρα! Καθε καλοκαιρι που ερχεται ξερω οτι θα ειναι και χειροτερο απο το προηγουμενο και ολα τα προηγουμενα! με εξερεση μονο το περσινο που ηταν τυχαια λιγο καλουτσικο σε σχεση με ολα τα προηγουμενα με το γεγονος οτι βρηκα δουλεια και επισης με το γεγονος οτι πηγα ενα ταξιδακι εκτος του μπουρδελου ελλαδισταν. Η ψυχολογική μου κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικα με την αβεβαιοτητα που δημιουργηθηκε λογο των τελευταιων πολιτικων εξελιξεων και στην δουλεια για εκβιασμο αρχικα μας εβγαλαν σε αναγκαστικη αδεια. Τα πραγματα δεν σταμάτησαν εκει ξεκινησαν οι απολύσεις στην δουλεια μου με αποτέλεσμα να τρομοκρατήσει και εμας που ήμασταν οι τυχεροι και δεν απολυθήκαμε. φτάνουμε στο τωρα με το να μου εχουν φαει σχεδον ολη την αδεια που την κρατουσα για τον αυγουστο με αποτελεσμα τον μισό Αύγουστο να είμαι χωρις αποδοχες επειδη η εταιρεια θα ειναι κλειστεί. Απο ολα αυτα το αποτελεσμα ηταν να μην εχω ορεξη για τιποτα αφου καθομουν σπιτι με άδεια και στις αρχες κοιμόμουν ολη μερα για να μην τα σκεφτομαι, οταν δεν κανω κατι και καθομαι πεφτω πολυ.....γενικα οταν δεν ειμαι δραστήριος η ψυχολογια μου γινεται κουρελια....η δουλεια μου ηταν και ειναι ενος ειδος ψυχοθεραπείας για εμενα γιατι ειναι και πανω στο αντικειμενο μου οποτε με ψυχαγωγεί.
Δεν μπηκα ομως εδω για να κανω πολιτικη συζήτηση απλος αναφερα τον παραγοντα που συνεισέφερε στο να μου ριξει κατακόρυφα την ψυχολογία. Καθως βρισκομουν σε σταδιο που σκεφτομουν τι θα κανω τις διακοπες και πως θα ξεκουραστω απο μια πολυ κουραστικη χρονια που κοντευα να τρελαθω...εχω φτάσει 3 μερες πριν απο την αδεια και ακομα δεν ξερω τι να κανω και που να παω για να ξεφύγω κυριως απο τους γονεις μου και το σπιτι και την καθημερινότητα της Αθηνάς!
Θα το σταματούσα εδώ το ποστ και θα περίμενα να ακούσω λύσεις και ιδέες! Αλλά την πρώτη ιδέα που θα μου προτείνατε θα ήταν πήγαινε κάπου με τους φίλους σου ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Και θα έπρεπε να κάτσω να εξηγήσω μετα αυτα που γραφω τωρα!
Δεν έχω κανέναν να πάω κάπου και κανένας δεν νοιάζεται για έμενα...δυο κολλητούς έχω ο πρωτος ειναι σε αλλη χωρα και είμαστε μακρυά αρκετα χρονια δηλαδη βρισκόμαστε πολυ σπανια και με τον δευτερο που ειμαστε αρκετα αλλα αυτος εχει βρει μια κοπελα τωρα τον τελευταίο μήνα και ζει τον έρωτα του και με ξέχασε οπότε εγώ πέρασα σε δεύτερη μοίρα ενω λέγαμε να παμε μαζι καπου τον αυγουστο να κανουμε τζερτζελε.
Τώρα μην με ρωτήσετε για σχέση δεν ξέρω τι είναι αυτό...
Ακουω στην δουλεια τα υπολοιπα παιδια που εχουν κανονίσει να πανε κάπου με τις κοπέλες του ή ειτε με παρέες του και απο μέσα μου βουρκώνω και είμαι έτοιμος να κλάψω...το καλοκαιρι μου ερχεται να το κλεινω τελειως το κωλο facebook οταν βλεπω ολους να ανεβαζουν φωτο απο παραλιες και ανθρώπους να περνάνε καλα....
Δεν ξερω τι αλλο να γραψω....