παλι το ζορι με το γυμνισμο....
Λοιπον εγραψα αλλου οτι το αγορι μου επειτα απο καποιες πιεσεις ειτε στη σχεση μας ειτε απο δουλεια ειτε απλα απ τη ρουτινα (που δεν καταλαβαινω γιατι εχουμε συνδιασει τη ρουτινα με τοσο αρνητικα συναισθηματα) τελοσπαντων οι λογοι για πιεστεί κάποιος ειναι πολλοι..ειναι λιγο οτι στα 23 σου αρχιζεις να βγαινεις απ το εφηβικο ανεμελο και χαζοχαρουμενο σωμα-μυαλο και αρχιζεις και ψάχνεσαι..ψαχνεσαι για το ποιος εισαι..τι θες απ τη ζωη;ποιους θες διπλα σου;σε μαθαινεις..εχεις αναγκη λοιπον αυτο το πολύτιμο διαλειμμα απ ολα ν αναθεωρησεις..ετσι κι αυτος..και μπραβο του...αποφασισε να παει διακοπες χωρις εμενα...τυχαιως η οχι θα κατασκηνωσει σε παραλια οπου εχει γυμνιστες.το συζητησαμε και οντας αποφασισμένη να δειξω τον καλυτερο εαυτο μου δλδ εμπιστοσυνη και κατανοηση χωρις σκηνες υστεριας το δεχτηκα..δεν με καθυσηχασε ουτε λιγο ουτε πολυ..αλλα η επιλογη δικη μου το να το δεχτω...το κεφαλι μου ομως παει να σπασει..κ αν θελει περα απ τον εαυτο του να εξερευνησει αλλα γυναικεια κορμια;τελικα ο γυμνισμος αποπνεει ελευθερια η ερωτικη διαθεση;και αν αυτος οντως καθεται καλα στ αυγα του κ ατενιζει χαλαρα τον οριζοντα κ του παει μια κοπελα και τον προκαλεσει;τι εχει να χασει;εσεις βρε αντρες πειτε μου;σας ειναι ευκολο ν αντισταθειτε η δε σας νοιαζει;τι κανει εναν αντρα ν αφεθει στα χερια μιας αλλης;