ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Καλησπέρα παιδιά...
Βρίσκομαι σε απελπιστική κατάσταση. Λόγω του έντονου άγχους που έχω τον τελευταίο καιρό φοβάμαι πάρα πολύ που θα φύγουν οι γονείς μου να πάνε την Παρασκευή διακοπές σε νησί. Εγώ φυσικά δεν διανοούμαι κάν να πάω μαζί τους( είμαι σε φάση που τρέμω στην ιδέα να είμαι μακριά απο την Αθήνα). Δεν μπορώ να το διαχειριστώ οτι θα είμαι μόνη με την αδερφή μου... Και αν συμβεί κάτι ; Αν με πιάσει κάτι τόσο έντονο ; Δεν θέλω να τρέχω στα νοσοκομεία για ηρεμιστική ένεση , που παρεπιπτόντως φοβάμαι να μου κάνουν... Αν βιώσω κάτι ανεξέλεγκτο τί θα κάνω; Οι γονείς μου δεν θα μπορούν να γυρίσουν βράδυ αν γίνει κάτι γιατί δεν έχει πτήσεις και πλοία. Πώς θα ανταπεξέλθω; Γυρνάνε στο μυαλό μου καταστάσεις τρελού φόβου και οτι θα τρέχω πανικόβλητη σε νοσοκομεία. Θέλω να μείνουν εδώ μόνο και μόνο για να νιώθω ασφάλεια. Δεν γίνεται όμως,έχουν πληρώσει τόσα πράγματα.τί θα κάνω;;; να τους πείσω να μείνουν;;; πόσες τύψεις αισθάνομαι.....
Υ.Γ. είμαι 28 χρονών και έχω κρίσεις πανικού,αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή εδώ και 10 χρόνια. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή με xanax και αναφρανιλ και πριν 2 βδομάδες ξεκίνησα (επιτέλους!) γνωσιακή ψυχοθεραπεία. Βέβαια τώρα ο γιατρός λείπει διακοπές και θα ξεκινήσουμε εντατικά τέλος του μήνα.