καλησπερα σας. εχω ξαναγραψει στο παρελθον αλλα παει πολυς καιρος που εχω να σας μιλησω και αυτο επειδη νομιζα πως ολα ηταν υποφερτα στην ζωη μου... η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω το νοημα... καποιες φορες το βλεπω, αλλα συνηθως ειναι πολυ μακρια. δεν αντεχω την ζωη μου... ολοι στο τελος ειμαστε μονοι, τα περναμε μονοι μας και ποναμε μονοι μας. οσο και να θελουν να μας σταθουν δεν γινεται... ειναι ανωφελο.ειμαι 27 χρονων, σημερα τα κλεινω... εχω μια περιορισμενη ζωη λογο καποιων οικογενειακων συνθηκων και δεν μπορω σαν ολους τους ανθρωπους να σηκωθω και να φυγω, αν και ενας Θεος ξερει ποσο το εχω αναγκη γιατι αλλιως θα τρελλαθω... εχω κανει δυο σοβαρες σχεσεις στην ζωη μου και οι δυο με ασχημο τελος. ειδικα η τελευταια. ενας συντροφος που πιστευα οτι θα τον ειχα μια ζωη, αυτο ηθελα... ενας συντροφος που πραγματικα μου προσφερε τα παντα απλοχερα.. καλα και κακα. ενας συντροφος που ηθελε τοσο πολυ να με ευχαριστησει, που με πηγαινε ολο ταξιδια, μου επαιρνε ολο δωρα, ολο εκπληξεις, πολλες φορες συμπαρασταση και γενικα εδειχνε να με αγαπαει... ενας αντρας που παραλληλα με ολα αυτα με απατουσε συστηματικα και ειχα δειγματα αλλα τον συγχωρεσα και του εδωσα μια ακομα ευκαιρια ακομα και που ενας Θεος ξερει ποσο με πονεσε και μου στοιχησε... ενας αντρας που εκλεψε και χρηματα απο εμενα, τον συγχωρεσα και για αυτο.. ειμαι ισως πολυ καλοπιστη, τι να πω... ενας αντρας που μου ελεγε γενικα ψεμματα, σε σημειο που να νιωθω υποτιμημενη νοητικα... που ειναι η τομη σε ολα αυτα τα χαρακτηριστικα? χωρισαμε πριν 2 μηνες... με πολιορκησε πολυ, με κυνηγησε αλλα δεν αντεχω αλλο, ουτε μαζι του ουτε μακρια του και ποναω. μου ειπε οτι δεν μπορει να περιμενει αλλο για μενα και προχωραει με αλλη κοπελα... τοσο ευκολα? δεν καταλαβαινω... οι ανθρωποι τελικα ειναι τα ζωα. πως να εμπιστευτεις ξανα? πως να προχωρησεις? δεν εχω τιποτα, μονο φιλους που και αυτοι οσο και να με αγαπανε δεν νιωθω παρηγορια. μεχρι ποτε θα κλαιω για μια τετοια κατασταση? δεν αξιζει αλλα δεν μπορω να το ελεγξω. και η δουλεια μου ειναι μπερδεμενη... ουτε εκει δεν εχω καταληξη, δεν εχω καταληξη τι θελω. γενικα δεν μπορω να παρω και την παραμικρη αποφαση. ουτε σε ενα εστιατοριο τι να φαω... τι να περιμενω? που να ελπισω? που να στηριχτω? οικογενεια που με δεσμευει? δεν μπορω να φυγω.... σχεση κατεστραμενη? μονη ειμαι και πληγωμενη... βαρεθηκα να κλαιω... ποιο το νοημα? σε πληγωνουν, σε καταστρεφουν και μετα συνεχιζουν την ζωη τους... εγω τι κανω? πως συνεχιζω? νιωθω εγκλωβισμενη... πνιγομε! νιωθω αβοηθητη, ουτε την ιδια μου την ζωη δεν μπορω να ζησω... φοβαμαι οτι την οικογενεια που τοσο αγαπαω μην αρχισω να την μισω για το πως "εκμεταλευονται" την ευαισθησια μου να κραταω ισορροπιες και αρμονια οσο γινεται... να βοηθαω σε μια οικογενεια που ο πατερας δουλευει στο εξωτερικο, η μητερα ειχε καταθλιψη και ειναι επιρρεπεις να ξανακυλησει, με μια αδελφη που δουλευει στο εξωτερικο και φτιαχνει την ζωη της και καλα κανει και με εναν αδελφο με νοητικη καθηστερηση. εγω τελικα τι θα κανω με την ζωη μου? γεννηθηκα με αυτοσκοπο να θυσιαστω σε μια τετοια κατασταση? πως να δω την ζωη μου... δεν αντεχω και δεν βλεπω το νοημα.