Φόβος για HIV - Ψυχολογικό ράκος
Καλησπέρα, τις τελευταίες 3 μέρες είμαι ένα ψυχολογικό ράκος, νιώθω έτοιμος να καταρρεύσω, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα, κοιμάμαι ελάχιστα και δεν θέλω να δω κανέναν φίλο ή γνωστό και όλα αυτά γιατί; Διότι μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι έχω μολυνθεί από τον ιό του HIV. First things first, Γυρνώντας από τις διακοπές μου και πάνω στην στιγμή πήγα με μια επαγγελματία στην οδό Φυλής. Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την διάρκεια της πράξης χρησιμοποιήθηκε προφυλακτικό και για το στοματικό και για το κολπικό μέρος, 3 μέρες αργότερα το ίδιο πράγμα επαναλήφθηκε και πάλι με προστασία καθ' όλη την διάρκεια. Ε τι το ήθελα και πήγαινα, τώρα μετανιώνω όσο τίποτα άλλο. Πριν 3 μέρες παρατήρησα ένα ελαφρύ αίσθημα γδαρσίματος στον λαιμό μου και έπεσα στην παγίδα του googling. Μέσα στα αρκετά συμπτώματα της λοίμωξης αυτής είναι και ο ερεθισμένος λαιμός, όταν το είδα μαύρισαν τα πάντα. Διαβάζοντας τα συμπτώματα πανικοβλήθηκα τόσο πολύ που ανέβασα πολλούς σφυγμούς το σώμα μου έγινε πιο "άκαμπτο" ιδρώτας κλπ.
Πριν δύο μέρες παρατήρησα διάφορους πόνους στο σώμα μου κάποιες φορές στις αρθρώσεις, κάποιες φορές σε μύες. Κάποιες πηγές στο net μιλούσαν για πόνο στις αρθρώσεις, το άγχος μου υψώθηκε στο τετράγωνο. Πήγα στο ath checkpoint όπου και έκανα το HIV test και βγήκε αρνητικό. Βέβαια, οι δύο τελευταίες συνουσίες με τις ιερόδουλες δεν μετρούσαν και το ήξερα αυτό. Πιο πολύ πήγα για να μιλήσω με κάποιον ειδικό. Οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ ευγενικοί και γνώστες, η κοπέλα που μου έκανε το test μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ και ότι αυτά που τις περιέγραφα δεν θεωρούνται συμπεριφορές υψηλού κινδύνου. Την επόμενη (εχθές) πήγα και στον παθολόγο μου ο οποίος χωρίς να με εξετάσει μου είπε πως τα συμπτώματα δεν σχετίζονται με αυτό που φοβάμαι και να μην ανησυχώ. Το ίδιο διαβάζω και σε ιατρικά forum.
Το πρόβλημα είναι πως ο λαιμός έχει ακόμα αυτήν την αίσθηση και συνεχίζω να είμαι υπέρ υπέρ αγχωμένος. Και ξέρω ότι την τελική λύση θα την πάρω όταν κάνω ένα ειδικό τεστ τέταρτης γενιάς, το οποίο ανιχνεύει αν υπάρχει μόλυνση μόλις 14 μέρες μετά το περιστατικό. Το θέμα είναι πως θα αντέξω να περιμένω μέχρι τότε; Νιώθω πάρα πολύ άσχημα και δεν ξέρω τι να κάνω για να αντέξω 10 μέρες.