γεια χαρα..
ειπα να αναλυσω αποψε ενα αρκετα ενδιαφερον θεμα
αναρωτιεμαι πραγματικα αν πηγε ποτε το μυαλο σας στο ΓΙΑΤΙ καπιοι ανθρωποι παρουσιαζουν αυξημενες ικανοτητες στο να κανουν πραγματα κ καπιοι αλλοι οχι..
πηγε ποτε το μυαλο σας στο πως εξηγιται αυτο το φαινομενο?
εγω λοιπον αφου μου συνεβησαν μια ζωη τα πιο πιστευτα πραγματα η τα πιο απιστευτα αναλωγα με το πως θα το παρει κανεις κατεληξα σε ενα αρκετα ενδιαφερον συμπερασμα..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.
Σε οσο δυσκολοτερη θεση βρεθηκε καπιος οσο μεγαλυτερο ειναι το αδιεξοδο που εχει βρεθει κ οσο αισθανθει τον εαυτο του να τρελαινεται μεσα στα προβληματα του τοσο πιο ικανος θα γινει στη πορεια της ζωης του να κανει ΘΑΥΜΑΤΑ προκειμενου να βγει απο αυτη τη θεση που βρεθηκε.. Αυτο σημαινει οτι το μονο κινητρο που μπορει να εχει καπιος για να κανει τα αδυνατα δυνατα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ οσο βρισκεται πανω σε αυτη την αναγκη οι δυνατοτητες σου θα ανοιγουν σε τοσο μεγαλο σημειο που ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΟΣ δε θα σταματησει πουθενα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Να λοιπον γιατι τη τρελα κ την υψηλη νοημοσυνη τη χωριζει μια λεπτη κοκκινη γραμη.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Ως ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ
Ειναι πανευκολο απο κει που αισθανεσαι οτι τρελαινεσαι να γινει ενα θαυμα κ να σωθεις γιατι το ΘΑΥΜΑ δεν στηριζετε σε καμια λογικη! ειναι ενα γεγονος που νικα σχεδον τα παντα κ προσπερνα καθε δυνατο εμποδιο ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ για να σοθει απο θανατηφορες ασθενιες που τελικα εξαφανηστικαν με τη παροδο των χρονων..
για αυτο ακριβως ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι αν δε νιωσεις οτι τρελαινεσαι δεν αποκτας καμια ικανοτητα
τωρα αυτο ειναι ΚΑΛΟ η ΚΑΚΟ οπιος μπορει ας απαντησει σε αυτο...
εγω μεχρι τωρα δεν εχω αποφασισει να σας πω ταλαντευομαι ακομα....