Χάος - Πάτος - Μπάφος...
συναντήθηκα με αυτήν την ουσία όταν ήμουν έφηβη.
γυρω στα 25 έγινε η κατηγορία "χαβαλες" της παρέας μας
αρχισα να τα αγοράζω
στα 30 άρχισα να πίνω και μόνη μου ... έγινε η απαραίτητη ουσία για να "ανοίγει το μυαλό μου"
η απομόνωση εγινε φίλη καλή
για να μην "εθιστω"...γιατι πάντα έχω μια τάση προς τις καταχρήσεις (πριν απο το μπάφο ήταν το αλκοόλ)
αγόραζα μονο κατα διαστηματα. δηλαδη ..χριστουγεννα - πάσχα - γεννεθλια - γιορτη αυτο άφηνε ενα κενο περιπου ενος μηνα που ήμουν καθαρη.. δεν μου ελειπε αλλα οταν πλησιαζε η εποχη ανυπομονουσα να το πάρω... ηταν ο μονος τροπος να δω αυτες τις γιορτες ...με γιορτινη διαθεση
ηθελα να το δοκιμασω και στο σεξ, ο "φιλος" μου μου εφερνε το "δωρακι" του και το σεξ εγινε υπέροχο... τοσο που χωρις αυτο δεν μπορω πλεον να κανω σεξ μαζι του αλιως
και ετσι τωρα εκτος απο τις γιορτές το παίρνω και καθε φορα που συναντω τον ιδιαίτερο φιλο μου. τα διαστηματα που ειμαι καθαρη παραμένουν περιπου στον μηνα γιατι δεν μου φερνει μεγαλη ποσοτητα.
περσι ξεκινησα να παιρνω και αντικαταθλιπτικά χάπια...και ενω στην αρχη πήγαινα καλα..σιγα σιγα αρχισε να χανεται η δυναμη που μου έδιναν...δεν ξερω αν ειναι λογικο..αλλα πιστευω πως εχει σχεση με τον μπάφο η αποδυναμωση τους.
σιγουρα πάντως ολη αυτη η καταθλιψαρα που κοιμοταν μεσα μου ξυπνησε λόγω του μπάφου.
σήμερα εχω περιπου ενα μηνα που είμαι καθαρη.. δεν σκοπευω να αγορασω βεβαια..ουτε να συναντησω τον ιδιαιτερο φιλο μου... θελω να ξεκολλησω απο τον πάτο επιτελους!
αλλα μου λειπει.. μου λειπει αυτη η υπέροχη μαστουρα...
και για να μου λείπει..λογικα εχω εθιστει...
γινεται να εισαι εθισμενη σε κατι που αντεχεις διχως ένα μηνα?
αν δεν ημουν εθισμενη όμως δεν θα το αφηνα να με καταστρεφει ετσι..
Πανικὸν ἐκπέμπων οἶστρον ἐπὶ τέρματα γαίης....