Δεν αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι πολύ μόνη μου και έχω ψυχώσεις και ανασφάλειες και δε μπορω να εκφράσω τα συναισθήματα μου εύκολα στο φίλο μου λόγω της κοινωνικής φοβίας και αισθάνομαι πολλά πράγματα, έχω απαγκιστρωθεί πανω του γιατί τον ερωτεύτηκα και θέλω να είναι συνέχεια μαζί του όμως οποτε είμαστε μαζί τις περισσότερες φορές φεύγω κλαμμένη...Με στενοχωρει συνέχεια και νομιζω οτι δε νοιάζεται για εμένα,μια φορά ξέρετε τι μου είπε? Οτι δε μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί λόγω κρίσης κλπ.Δεν το αντεχω αυτό γιατί δε με καταλαβαίνει είναι ψυχρός και στον κοσμο του...Μονο αυτον έχω ρε παιδιά... Εγώ ξέρω οτι δυο ερωτευμένοι θέλουν να είναι συνέχεια μαζί εκείνος τι θέλει απο μένα???? Γράφω εδώ μήπως βρω παρηγοριά κάπου να νιώσω καλυτερα γιατί νιώθω οτι Χάνομαι, έχω πρόβλημα στο να εκφραστω αλλά εδώ βρήκα ένα τρόπο να μιλάω...το πως νιώθω δε ξέρω αν θα καταλάβει κάποιος, μπορεί κάποιοι να με θεωρουν τρελή και δε ξέρω κ εγώ τι αλλά όχι δεν είμαι έτσι!! Είμαι ενα βασανισμένο πλάσμα που απο μικρο παιδάκι έχω ζησει πολλά άσχημα και έφτασα εδώ που εφτασα τώρα!!!!