-
Αδυνάτισμα.
Πολλοί λένε ότι το αδυνάτισμα είναι εύκολη υπόθεση εμένα γιατί μου φαίνεται βουνό να αδυνατίσω. Είμαι 1.60 με 82 κιλά και θέλω να γίνω τουλάχιστον 55. Εσείς πιστεύετε ότι το αδυνάτισμα είναι εύκολη υπόθεση ή όχι;
Εδώ και 10 χρόνια πήρα κιλά και δεν μπορώ να αδυνατίσω. Έχω αγανακτήσει. Με ασχημαίνει το πάχος!!!
-
ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΤΕΣΠΑ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
-
Το περπάτημα αδυνατίζει;;;; Γιατί εγώ όσες φορές περπάτησα δεν αδυνάτησα.
-
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΑΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ
-
ΔΛΔ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ;ΓΤ ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ
-
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΧΕΣ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
-
ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ
ΟΧΙ ΑΣΠΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΟΥΡΑΦΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ
ΦΙΛΙΚΑ
-
ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΜΙΛΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ
ΓΤ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ
-
Δελφίνι με τη γυμναστική δεν χάνεις κιλά, χάνεις λίπος και φτιάχνεις μυικό ιστό, γι'αυτό και φαίνεσαι πιο αδύνατη ενώ είσαι τα ίδια κιλά. Άμα κάνεις και λίγη δίαιτα μαζί με τη γυμναστική θα δεις αποτελέσματα κάποια στιγμή, αν δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα και έχεις βουλιμικά επεισόδια, πάρε τα Ladose που τα δίνουν και για τη βουλιμία.
-
ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΑΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ
-
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ
-
Έλις πήγαινε πάλι στο γιατρό έχεις υποτροπιάσει...... :( :( :(
-
ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ
-
-
ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΦΤΑΕΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΟΧΑ