Γεια σας..λοιπον δεν θελω να πολυλογω οποτε θα ξεκινησω αμεσως..ειμαι 15...και νοιωθω οτι αυτη η κοινωνια με σκοτωνει αργα και βασανιστηκα..θα προτιμουσα να ζω μια αλλη εποχη και οχι τωρα...εχω κουραστειι..κουραστηκα να ακουω τα σχολια των αλλων..βαρεθηκα..βαρεθηκα να βλεπω ενα προτυπο το οποιο πρεπει να το ακολουθουν ΟΛΟΙ..εχω ειλικρινα αγανακτησει..καθε φορα που παω εξω με "φιλες" παντα θα ακουσω το "αχχχ δεν θα βρεις ποτε σου αγορι με αυτα που κανεις...συμπεριφερεσαι σαν παιδι..επρεπε ηδη να κανεις σχεση και τουλαχιστον να εχεις προχωρησει στα προκαταρτικα κτλ" ή το "πρεπει να κανεις σεξ για να ωριμασεις" και το "πρεπει να ερωτευομαστε απο μικρη ηλικια και να μην ασχολουμαστε με κατι αλλο... και το καλυτερο απο ολα το ειπαν μια μερα οταν πηγαμε για καφε σε μια πλατεια..παρακαλω ακουστε "καλα ρε συ λια,ακομα να κανεις σεξ και να φιληθεις με αγορι?θα εχεις προβλημα οταν μεγαλωσεις κι ετσι δεν θα βρεις ποτε γκομενο..πηγαινε αγορασε κανα ψηλοτακουνο,πετα κανα βυζο εξω κανε και κανα τατουαζ να σε προσεξει κανεις γιατι θα μεινεις στο ραφι στο λεω"..ειλικρινα αυτη ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι...σηκωθηκα και εφυγαμε τρομερα νευρα και αυτες απο τοτε λενε στους αλλους "χαχαχα η λια δεν εχει κανει ποτε σχεση χαχα και αλλες αηδιες¨"και το χειροτερο ειναι οτι δεν τρολλαρουν ή κατι τετοιο..αυτες δυστυχως εχουν κανει σεξ οχι επειδη ηθελαν αλλα λογο φιγουρας και θελουν να παρακινησουν και εμενα..δεν αντεχω αλλο..γιατι να πρεπει να κανω κι εγω σχεση απο τα 15?γιατι να κανω σεξ απο τωρα?ΓΙΑΤΙ?πολλα αναπαντητα ερωτηματα χωρις απαντηση..γιατι τοση πιεση στις μερες μας?ΓΙΑΤΙΙ..:confused::confused::confused :