Είναι επείγον, παρακαλώ βοηθείστε με!!
Καλησπερα
Εχω ξαναγραψει στο φορουμ. Ειμαι 19 χρονων τελειωσα το πρωτο ετος σπουδων μου στη Λογοθεραπεια του Τει Πατρων και βαδιζω για το δευτερο. Ομως κατα τη διαρκεια της χρονιας γκρινιαζα και εκλαιγα πολλες φορες οτι δεν μου αρεσει η σχολη μου. Δυστυχως ειναι αληθεια.. Οπως και να το δω δεν μου αρεσει δυστυχως. Εκανα τωρα το καλοκαιρι το 10% για Παιδαγωγικο Πατρας στο πανεπιστημιο. Ετσι μου ηρθε αυτο. Δεν εβαλα Φιλολογια στην Πατρα γιατι εχω και στην πολη μου ενα μικρο τμημα φιλολογιας και θα γινοταν μαχη με τους γονεις μου να σπουδασω φιλολογια σε αλλη πολη λογω τεραστιων οικονομικων προβληματων. Να συμπληρωσω οτι με εχει μεγαλωσει η γιαγια μου. Αυτη με σπουδαζει, παιρνει μια μικρη συνταξη και ζουμε μαζι τοσα χρονια, οι γονεις μου μενουν πολυ κοντα μου αλλα στην ουσια αυτη με μεγαλωνει. Που και που ο πατερας μου θυμαται οτι ειναι πατερας και συνδραμει :P
Εκανα λοιπον το 10% και ειχα ολο το καλοκαιρι να αποφασισω και πραγματικα σε λιγες μερες τελειωνει ο Αυγουστος και δεν εχω αποφασισει ακομα. Η ζυγαρια γερνει προς να συνεχισω λογοθεραπεια και ολοι αυτο μου λενε γιατι εδω που τα λεμε σε αυτη την εποχη αν αφησεις τη λογοθεραπεια για το παιδαγωγικο ειναι μεγαλο σφαλμα λογω του οτι το παιδαγωγικο εχει παγωσει πλεον, βγαζει ανεργους δηλαδη ενω κατα τα αλλα η λογοθεραπεια εχει καλο επαγγελματικο μελλον αλλα εμενα μεσα μου κατι με τρωει δεν ξερω γιατι. Με απωθει η λογοθεραπεια. Τι να κανω; Να πεταξω ενα χρονο στα σκουπιδια και να αλλαξω; Με σπουδαζει ομως μια μεγαλη γυναικα με αρκετες δυσκολιες. Και θα παω σε ενα επαγγελμα με αβεβαιο μελλον; Απο την αλλη να συνεχισω τη σχολη που δεν με ενδιαφερει μονο και μονο για την οποια αποκατασταση και επειδη δεν βολευουν τωρα οι μεγαλες αλλαγες και για να κανω το χατιρι των δικων μου; Ειμαι απο φτωχη οικογενεια οπως ειπα και οπως καταλαβαινετε απο την ολη κατασταση παιζει αρκετα μεγαλο ρολο για μενα η αποκατασταση.. Απο την αλλη να συμβιβαστω με κατι που δεν μου αρεσει; Ουφ δεν ξερω τιποτα ειμαι τοσο μπερδεμενος και τοσο σκατα μεσα μου κοντευω να τρελαθω. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!