Quote:
Originally posted by Ντάλια
παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλες
ξερω οτι μαγικο κουμπακι για να γυρισωβ δεν υπαρχει, οποτε αρχισα να εφαρμοζω τη μεθοδο του \"οσα ερθουν οσα πανε\" κ αισθανομαι ηδη καλυτερα: χτες ηταν η πρωτη φορα που βγηκα με τις φιλες μου εξω και παρ\'ολο που ολες τους ηταν μες την τρελη χαρα γιατι βρηκαν αγορια(ενω εμενα αυτο μου φαινεται σα σεναριο επιστημονικης φαντασιας) αντι να τα βαψω μαυρα και να κανω ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, σκεφτηκα οτι ειναι ωραιο να ειμαι με τις φιλες μου που με αγαπανε και χαιρομουν για αυτες:)
επισης θα βγω την πρωτοχρονια γιατι θελω να τους δω αλλα εχω αποφασισει οτι θα φυγω πιο νωρις , ο,τι κ να μου λενε γιατι κουραζομαι και αν καθησω με το σκεφτικο\"ολοι καθονται\" (παλι η ΣΥΓΚΡΙΣΗ που λεω) θα γινω χειροτερα!!
αισθανομαι καλυτερα...Dalia(η παρεα μου με φωναζε ετσι γιατι πριν την καταθλιψη ημουν σαν την Σμαραγδα καρυδη απο γελιο και εμφανιση χι χι!!) οντως δεν πρεπει να τα φιλοσοφουμε πολυ..σιγα σιγα θα στρωσουν μωρε...
να σ πω σε ειδικο παω εδω και 2 μηνες αλλα δεν ξερω - πιο πολυ με βοηθανε οι λεξεις αγαπης των φιλων μου, η συμπαρασταση της μαμας μου και το...πιανο μου(πρωτη φορα μετα απο 4 μηνες που το αγγιξα με λιγη ελαφρια καρδια!) παρα ο ..ειδικος που μου ειπε οτι εχω...στοιχεια αυτισμου!!!
σιγουρα να με βοηθησει θελει, αλλα δεν πιστευω πολυ στη διαδικασια...παρ ολα αυτα δε θα τον κοψω ακομη, κατι ισωςνα παιρνω και απο αυτον - αλλα παλι πιστευω οτι οταν εχεις ανθρωπους να σ λενε\"οπως αισθανεσαι φιλεναδα, να ξερεις οτι υπαρχει χωρος για σεν αοποτε θελεις\" χωρις να περιμενουν τιποτε σε ανταλλαγμα, ειναι 1000 φορες καλυτερο απο τις λεξεις ενος \"ειδικου\" που στο κατω κατω σε ξερει πολυ λιγοτερο απο τους φιλους σου....ειμαι πολυ δυσπιστη οσον αφορα τις ψυχοθεραπειες...
μην απορριπτεις την ψυχοθεραπεια ρε συ Νταλια πρεπει να βρεις τον δρ που θα σου κανει κλικ