Δε νιωθω καλα με τη σχολη που επελεξα
Καλησπερα. Το προβλημα μου υποθετω οτι εντασσεται στη συγκεκριμενη κατηγορια του φορουμ μιας και νομιζω και ο ιδιος οτι νιωθω δυσθυμια. Γιατι? Ειμαι 4ο ετος σε μια σχολη στο Πολυτεχνειο, χρωσταω 18 μαθηματα (ειναι πολλα και προλαβαινω οποιον πει οτι νταξει πολυτεχνειο ειναι) και νιωθω οτι δεν εχω καμια δουλεια εκει. 3 χρονια περασαν και μου αρεσαν πολυ λιγα πραγματα. Νιωθω ασχημα γιατι τωρα πια πρεπει να ζοριστω και να τελειωσω μια σχολη που δε μου αρεσει, γιατι ειναι πολυ αργα τωρα για να αλλαξω. Δεν εχω ορεξη ουτε για διαβασματα ουτε για τιποτα και με στεναχωρει πολυ και για τους γονεις μου κυριως που ηταν πολυ περηφανοι για μενα οταν περασα. Απ την αλλη αν με ρωτουσε καποιος τι αλλο θα ηθελα να κανω ειλικρινα δε ξερω. Νιωθω κενος, λες και δεν εχω ενδιαφεροντα, δε μπορω να ειμαι χαρουμενος σε αυτη τη σχολη αυτο ειναι βεβαιο. Και ρωταω εσας, πως ανακαλυπτεις τι ειναι αυτο που σε γεμιζει? Ειναι τραγικο να ζεις την ζωη σου κανωντας κατι που δε σου αρεσει. Ξερω πως το οτι καποια στιγμη θα βγαλω αυτη τη σχολη δε σημαινει οτι θα δουλεψω και ως μηχανικος, αλλα τη σημερον ημερα τι αλλο να κανεις χωρις πτυχειο σε αυτο που σε ενδιαφερει? Βρισκομαι σε τελμα και δε ξερω καν τι να πω στους δικους μου. Ειναι δικο μου λαθος που ειμαι ακομα σε αυτη τη σχολη γιατι αρχικα ειχα πειστει οτι μου αρεσε αρκετα. Και τωρα απλα περιμενω να τελειωσω και να ξεμπερδευω. Αλλα μετα τι?