Γεια σας και παλι αυτες τις μερες που παλευω με την οδυνη τον πονο χωρις ορια τον τρομο νοιωθω και πρωτογνωρα συναισθηματα.Δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι δε με νοιαζει ο εαυτος μου νοιωθω ξενη μαζι του δε θελω να τον φροντισω και δε με νοιαζει τι θα παθει και δε ξερω αν αυτο θα αλλαξει στο μελλον τωρα δε θελω τιποτα ουτε φαι ουτε υπνο σχεδον ουτε νερο .Δε βρησκω πουθενα ενδιαφερον θελω απλα να ανοιξει η γη και να με καταπιει.Αυτες τις μερες εχω ακουσει απειρες φορες κανε κουραγιο κανε κουραγιο πως γινεται αυτο το κουραγιο βρε παιδια ας μου πει καποιος.Απ τη μια ντρεπομαι εχω παιδια τα αγαπω οσο τιποτα αλλα ουτε αυτο με ανακουφιζει τουτες τις ωρες.Πρεπει να ειμαι δυνατη αλλα δεν ειμαι τωρα το παραδεχομαι δεν μπορω να προσποιηθω για να ευχαριστησω το περιβαλλον μου . Η αδερφη μου λεει σκεψου τον πατερα μας που εχει και αυτος προβληματα και της ειπα οτι δε με νοιαζει αυτη τη στιγμη ο πατερας μου ειναι 80 ο αντρας μου που εφυγε ηταν πολυ μικροτερος μετα μετανοιωνω και νοιωθω απαισια.Ανακαλυπτω οτι ο πονος δεν εχει διακοπτη δεν εχει στιγμες δεν εχει ορια δεν συμβιβαζεται τι δεν καταλαβαινουν?