Είμαι Gay και ο σύντροφος μου ανακάλυψε ότι είναι Straight
Καλησπέρα λέγομαι Κώστας και έχω 9 μήνες σχέση με αγόρι ήμασταν πολύ καλά στην αρχή αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν ξεκινήσει κάποια προβλήματα και τσακωμοί..Πριν 2 εβδομάδες μου αποκάλυψε ότι νομίζει ότι είναι straight και εγώ πάγωσα και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου..Ένιωθα να διαλύομαι και να χάνω τα πάντα...Εκείνος μου είπε ότι με αγαπάει αλλά του αρέσουν οι γυναίκες και μου είπε ότι είμαι ο μόνος άνδρας που του αρέσει(ήταν γκέι και πριν τα φτιάξουμε και έκανε κάτι και με γυναίκες)Όσο είμαστε σε σχέση δεν έχει κάνει τίποτα με κανέναν-καμία ούτε και εγώ..και τώρα δε ξέρω τι να κάνω..Του είπα να χωρίσουμε αλλά δε θέλει γιατί δεν είναι έτοιμος να το διαχειριστεί..ούτε εγώ είμαι έτοιμος αλλά δε ξέρω τι με πληγώνει περισσότερο..Να μείνω μαζί του ενώ σε λίγες εβδομάδες μπορεί να χωρίσουμε ή να χωρίσουμε τώρα ? Επίσης έχει μια φίλη την οποία έχω υποψίες ότι τη βλέπει περισσότερο από φίλη και έχουν αρχίσει να κάνουν περισσότερη παρέα και εκείνη τον καλεί να κάνουν πράγματα μαζί χωρίς να μου λένε να έρθω και εγώ..και έχω αρχίσει να ζηλεύω από εκεί που δε ζήλευα...Εμπιστεύομαι εκείνον αλλά όχι εκείνη..Τι να κάνω?Νιώθω απαίσια..