αναπαντητα μνμ...και κλησεις. ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ
χαιρετω!
Κατι που με εχει εκνευρισει τον τελευταιο καιρο το οποιο και πιο παλια με απασχολουσε ειναι η ξαφνικη αλλαγη διαθεσης των ανθρωπων.
Κατανοω οτι ολοι ειναι απασχολημενοι, εχουν τις εννοιες τους κ τα προβληματα τους. Όμως κατι που με διαολιζει ειναι να βλεπω στο fb π.χ οτι μερικοι κ μερικες εχουν διαβασει καποιο μνμ μου κ δεν απαντουν επιτηδες. Ειμαι σιγουρη οτι το κανουν επιτηδες.
Δεν ειμαι απο τα ατομα που γίνονται κολητσιδες σε γενικες γραμμες, αλλα επειδη εγω παντα απαντω ακομα κ να μη με εμπνεει τοσο η παρεα τιυ αλλου θελω και οι αλλοι να ναι συνεπεις.
Δε γινεται να χει λυσσαξει καποιος γνωστος να με βρει στο fb και μετα απο δυο μερες εγω να στελνω μια καλημερα κ με τον πιο ευγενικο μου τροπο να ζητώ το fb της αδερφης του κ αυτος να μην απαντα!!
Και να σκεφτειτε οτι οταν ειχαμε βγει με κοινη παρεα η αδερφη του χωρις να με ξερει καλα καλα ελεγε ν ανταλλαξουμε στοιχεια ετσι οποτε παω Αθηνα να βρεθουμε!!
Πως γίνεται να χανουν οι ανθρωποι τη διάθεση τους τοσο ευκολα; σημερα σε κανουν παρεα και μεθαυριο στελνεις μνμ κ σε αγνοουν!
Λιγη παρεουλα ζηταω....κι εγω. Τι μεσολαβει κ εξαφανιζονται;;
Τωρα περιμενω δυο αλλα ατομα να επικοινωνήσουν για ποτο κ τιποτα. Οι μερες περνανε...και στον κοσμο τους. Ο ενας ειναι 45 μου χει ταξει ποτο απ τον ιουλιο. Και ολο επισκεψεις εχει απο Αθηνα. Ουδεποτε του χα δωσει να καταλαβει οτι τον βλεπω ερωτικα για να πεις οτι για αυτο μ αποφεύγει. Η αλλη παλι η κοπελια, εαν δεν κανω κινηση εγω τιποτα αυτη. Τα ειπαμε τα συμφωνησαμε...και τωρα ειμαι στην αναμονη.
Δεν μπορω να ενοχλω συνέχεια εγω, θελω και οι αλλοι να δείξουν ενδιαφερον. Κανω στην αρχη καποιες κινησεις, αλλα αν δω οτι ο αλλος ειναι απασχολημένος αλλου , τοτε στεναχωριεμαι κ απομακρυνομαι.
Ασε που τωρα πλεον δεν αντεχω...κανω υπομονη αλλα αν δω οτι το γραψιμο παει συννεφο, μιλαω ανοιχτα!
Ηθελα να ξερα πως στο καλο μερικοι καταφέρνουν κ σχεσεις αρμονικες να χουν κ να περιστοιχιζονται απο ενα .ματσο φιλους/ες???
Τι λαθη κανω;;; αφου ειμαι συμπαθης στον κοσμο. Τι πρεπει να κανω για να αποζητανε την παρεα μου;; να εξαφανιστω;;;
Συγγνωμη εαν σας ζαλισα παιδια.