Survivor... κρισεις πανικου..
Γεια σας παιδια! Σας παρακολουθώ κατα καιρους και αποφασιασα κεγω να σας εξιστορισω την εμπειρια μου! Απο που ναρχισω δε ξερω και φυσικα σεβομαι ολους σας με το ξεχωριστό του προβλημα whatever.. λοιπον ειμαι 24 και το κακο εχει αρχίσει απο τα 21 σιγα σιγα... η πρωτη κριση πανικου την επαθα γυρω στα 21, και απο τοτε μεχει κυριευσει γενικοτερα ο φοβος, εχει γινει η αγαπημενη μας συνηθεια ακα τρεμουλο ταχυκαρδιες πονοκεφαλοι αυπνιες κλπ. Απτην αρχη ειχα διαβασει πραγματα και ηξερα ακριβως ή μαλλον ημουν σιγουρος το τι ειχα, εχω κανει διαγνωση μονος μου: αγχωδης διαταραχη, κοινωνικη φοβια, ομοφοβια definitely! Και δε ξερω τι αλλο... ειμαι σιγουρος πως αμα παω σε ψυχολογο ή ψυχιατρο θα μπω στο φαυλο κυκλο των φαρμακων και πραγματικά δε θελω να μπλεξω... εχω διαβασει και διαφορα ποστ... απο τα 21 λοιπον παρολο που ξερω φοβαμαι και τρεμω οτι θα με ποιασει παλι δεν εχω σταματησει τη ζωη μου, που λεει ο λογος, η αληθεια ειναι οτι ρε γαμωτο ολα αυτα που θελω να κανω και ολα αυτα που κανω στη ζωη μου θα θελα να τα κανω και να μαι χαρουμενος αλλα αυτο το πραγμα μου επισκιάζει τα παντα, θελω να ξυπνησω μια μερα και να μαι ελευθερος να μη σκεφτομαι ολες αυτες τι ***κιεες.. μολις συνειδητοποιω ότι δεν ειμαι καλος στο γραψιμο!! Αυτο που εχω αποφασισει είναι να μη παρω ποτε χαπια και δε μενδιαφερει, φυσικα είμαι σε θεση για να το λεω αυτο και ισως το προβλημα μου να μην ειναι σοβαρο θα λετε, αλλα ειλικρινα δεν αντεχω αλλο, πεθαινω καθε φορα που βγαινω εξω τρια χρονια πεθαινω και δεν εχω σταματησει ουτε δουλεια ουτε σχολη ουτε υποχρεωσεις, πεθαινω μεσα μου καθε μερα και κανεις δε το βλεπει, κανεις δε με καταλαβαινει επειδη μπορω και κριβομαι, πισω απτο δαχτυλο μου φυσικα, αλλα το λεω τωρα και κλαιω και γελω μαζι με τα ¨σχεδια¨ και τους ¨μηχανισμους¨ που εχω φτιαξει, για να μη με καταλαβουν, εχω φτιαξει το δικο μου κοσμο στο μυαλο μου για να κρυβομαι, πιστευω οτι αλλος στη θεση μου θα χαι σταματησει τα παντα, και δε το λεω για να καυχιηθω, αλλα δε ξερω που τη βρισκω τη δυναμη, εχω χασει τους φιλους μου που προφανως ποτε δεν ειχα γιατι αν ειχα θα ταν μαζι μου.. αυτο που μεχει βοηθησει βεβαια μου φαινεται ότι είναι χαρισμα είναι το οτι γελαω μαυτα που μου συμβαινουν, αυτοσαρκαζομαι φοβερα, και εχω αρχισει να σταματαω την ωρα που σκεφτομαι αρνητικα και να μουτζονομαι που λεει ο λογος... δεν θελω να σας κουρασω με λεπτομερειες απλα αυτο που αποφασισα είναι να ξεκινησω ομοιοπαθητικη εχω ακουσει τα καλυτερα και μετα αν δε καταφερω τιποτα θα παω ψυχολογο... αλλα σιγουρα δε θελω να παρω ψυχοφαρμακα... πιστευω οτι (χωρις παρεξηγηση)είναι η ευκολη λυση.. σας ευχαριστω που με ακουσατε, ελπιζω να μην ειπα καμια βλακεια...! χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να χουμε..
Φιλια~~!!!!
:)