Παιδια βοηθεια εδω και ενα μηνα περιπου ποθ πεθανε ο αντρας μου αιφνιδια ζω ενα εφιαλτη σε 5 λεπτα καταστραφηκαν τα παντα δε τρωω δε κοιμαμαι ηρθαν επανω μου χιλια προβληματα οικονομικα χωρις εσοδα δικα μου πως θα το παλεψω αυτο εχω παιδια. Υπαρχουν καποιες μακρινες ακτινες φωτος αλλα ολα εχουν κολησει προς το παρον τι να κανω δε θα το αντεξω ποσο αδυναμη ειμαι?ντρεπομαι ντρεπομαι πολυ γιατην ανεπαρκεια μου δεν ειχα προετοιμαστει για κατι τετοιο δε βρησκω λεπτο ηρεμια ολοι μου λενε διαφορα οτι θα βρεθουν λυσεις οτι ολα θα παρουν το δρομο τους πως θα γινει αυτο ?πως θα αντεξω τοσα βαρη ειναι αδυνατον πενθος οικονομικα προβληματα πολλα και μεγαλα δεν ξερω τι να πρωτοκανω ζω πεθανα δε ξερω .ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχω γραψει πολλες φορες ισως εγινα βαρετη αλλα τουλαχιστον μιλαω δε μπορει καποιος θα βρεθηκε στην ιδια θεση με μενα καποιον θα ξερετε πως ειναι να βρεθεις στο μηδεν τι να πρωτοσκεφτω παιδια υγεια επιβιωση πενθος τι? Μονο αν δεν υπαρχω θα γλυτωσω αλλα δεν ειναι λυση αυτη δε θελω να πεθανω πως θα το παλεψω ομως?Οταν ξημερωνει οπως τωρα ειναι ακομα πιο δυσκολο με πιανει πανικος καποια παιδια μου γραφουν το εκτιμω ιδιαιτερα πες τε μου οτι θελετε εχω και καποιους φιλους αλλα ο καθενας λεει τα δικα του κανεις δεν ειναι στη θεση μου τα πραγματα μπλεκονται ο κοσμος ξεχνα εγω εχω τα προβληματα δε θελω οικτο θελω μια ελπιδα.