Originally Posted by
rea
ριαα μου καλημερα, συμφωνω απόλυτα με οτι σου ειπα οι παραπάνω...και θα σου πω με όλο το θαρρος κατι που πιστευω και για τους δικους μου γονεις...εδω μεσα παιζει πολυ ο ορος κανιβαλοι...οταν αναφερομαστε στους γονεις και μου αρεσει πολυ αυτος ο προσδιορισμος γιατι ειναι περα για πέρα αληθινος.
οχι δεν εχεις αδικο να εχεις την Φ Υ Σ Ι Κ Η απαιτηση να πιστεψουν σε εσενα οι ανθρωποι που σε γεννησαν!..και υποτίθεται οτι ειναι οι άνθρωποι που πρεπει να σε στηρίζουν.
δυστυχως όμως εχεις πέσει ΚΑΙ εσυ στην περίπτωση κανιβαλισμου. ανθρωπων τοσο βαθια δυστηχισμενων που προβαλουν την δυστυχία τους στα παιδιά τους και ετσι τα τρωνε.. τρωνε την σαρκα τους, το πνευμα τους τις ικανοτητες τους να πεταξουν. και δεν εχουν απολυτως ΚΑΜΙΑ ενοχη πάνω σε αυτο. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ εχουν την ηλίθια πεποιθηση οτι αυτο που κανουν ειναι το σωστο.
βλέπω στις ταινιες ... κατι μαμαδες που λενε στο παιδί τους "παιδι μου να ξερεις οτι μπορεις να γινεις οτι θελεις στη ζωη σου, εισαι ξεχωριστο πλασμα" και ακομα ζηλευω!
εγω τελειωσα το λύκειο στα 17 (κέρδιζα χρονια), ηθελα να πάω να σπουδασω στο εξωτερικο... ήξερα πως όσο εμενα σε αυτο το σπίτι δεν υπήρχε πιθανότητα να περασω καν πανελληνιες. Τους παρακαλαγα, τους ικετευα να με στηριξουν, να με βοηθησουν εστω στην αρχη να κανω το βημα αλλα αυτοι ειχαν αλλα σχεδια για μενα, να μου ανοιξουν μαγαζι, να μεγαλώσουν την οικογενειακη επιχείρηση.προσπαθησα και μονη μου να βρω μια λυση να φυγω να μαζέψω τα πρωτα χρηματα σε καποια δουλεια... αλλα δεν τα καταφερα..
καθε βραδυ ξυλο και κλαμα και καθε πρωι χαδια και πλύση εγκεφαλου...ελα κοριτσακι μου..γιατι δεν σκεφτεσαι εξυπνα...θα χεις την ανεξαρτησια σου με αυτο το μαγαζι.
σηκωνόμουν στις 4 για να πάω στο εργοστασιο που δουλευα (μαυρα βεβαια γτ ημουν ανηλικη) και μετα με τις βρωμες του εργοστασίου καπάκι σε ενα φροντηστηριο για ταχύρυθμα μαθηματα γαλλικων, γυρνουσα σπίτι 10 το βραδυ ... ξυλο -κλαμα, υπνος και 4 το πρωι χαδια και μασαζ στην πλατη για να μην σηκωθω.
τεσπα μου την εφεραν στη δουλεια, με εβαλαν μπροστα να καθαρίσω με το αφεντικο για τα μισθα μας και το αφεντικο με εδιωξε και καλα εκανε και ετσι πριν καλα καλα το καταλάβω και χωρις να πω το ναι αρχισαν να φτειαχνουν το μαγαζι. τους εβλεπα να χαλανε περιουσιες ολοκληρες για να το στησουν ...ουτε τα μισα απο οσα θα εδιναν για να με στειλουν εξω και εκλαιγα και ξυλο και διωγμοι...αν δεν δουλεψεις σε αυτο το σπίτι δεν εχεις καμια δουλεια!
ειπα το ναι, με το σκεπτικο οτι απο εκει θα μπορουσα να μαζεψω λεφτα για να φυγω. την ημερα των γεννεθλιων μου και της ενηλικιωσης εκανα εναρξη στο τεβε και στην εφορια... αυτο ήταν το δωρο μου...να τρεχω στις δημοδιες υπηρεσιες και να σκοτωνω το μελλον μου.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!! ...ΠΑΛΕΨΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ!!!!!!