-
ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΝΤΟΥ
Γεια σας πηγα σε ψυχολογο σημερα αλλα τι να σας πω αντι για καλο μου εκανε κακο δε με χαλαρωσε καθολου ενταξει ειπε καποια πραγματα που τα ξερω αλλα ειπε να προσεχω γιατι ο θανατος φερνει κι αλλο θανατο οτι το παιδι μου το μικρο θα παθει καταθλιψη και τετοια τι να σας πω αντι να αλαφρωσω φορτωσα δεν ξαναπαω.Και ολοι υποστηριζουν καποιο γνωστοι μεταξυ των οποιων και γιατροι οτι πρεπει να ξαναπαρω αντικαταθληπτικα.Δε θελω να ξαναπαρω παρα τις κρισεις που παθαινω επαιρνα και περασα δυσκολα μεχρι να τα σταματησω.Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα μυαλου να μη ξαναμπει καποιος σε τετοιο λουκι αν δε το θελει.Τα αδιεξοδα μου συνεχιζουν και μαλιστα μεγαλωνουν παντου εμποδια δεν ξετυλιχτηκε τιποτα .Στην αναμονη για το ψυχολογο ειδα και αλλους και πραγματικα δε θελω να μπω σε αυτο το δρομο.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ
ΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
ΒΓΑΛΤΟ ΤΟ ΧΕΙΣ
-
το οτι μιλας αυτο ειναι καλο σημαδι αν κ δε περιμενα να βρεις τη δυναμη να τα πεις ολα αυτα εσυ φαινετε να τη βρισκεις ομολογω οτι εκπλησομαι με την ομιοτητα αυτη με κατι που μου θυμιζει οσο μιλας μη φοβασαι τιποτα καπου μεσα μου το πιστευω οτι θα τα καταφερειιις...
-
Πιστευω οτι κανεις δεν ξερει καλυτερα απο σένα αν χρειάζεσαι αντικαταθλιπτικα. Οι άλλοι μπορει να στο προτείνουν, δεν σημαινει οτι πρεπει και να τους ακούσεις. Με τα χάπια θα ηρεμήσεις αλλα δεν θα εχεις πολεμήσει το αίτιο της κατάθλιψης και δεν θα εχεις διορθώσει τιποτα. Επίσης το να εισαι στην κατασταση που εισαι ειναι λογικό μετα απο όσα εχεις περάσει. Αντί να προσπαθείς να γίνεις καλα με τη βοήθεια αντικαταθλιπτικών πιστευω εκανες την καλύτερη επιλογή να παλέψεις και να σταθείς στα πόδια σου με τις δικές σου δυνάμεις. Τωρα για αυτα που έλεγε ο ψυχολόγος ή ήσουν φορτισμένη και πήρες καποια λόγια του σαν επίθεση ενώ αυτός ήθελε να σου επιστήσει την προσοχή πχ στο οτι τα παιδιά σου χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη ή δεν σου ταιριάζει. Μην απογοητευεσαι, αν δεν θες να ξαναπας στον ίδιο καλο ειναι να βρεις κάποιον αλλο γιατι ειναι πολυ σημαντικό αυτές τις στιγμές να μιλάς και να βγάζεις τις άσχημες σκέψεις απο μέσα σου.
-
απλα καπιες φορες χρειαζεται μια επεξηγιση του εαυτου σου απο καπιον που βλεπει τα πραγματα απο την ιδια οπτικη γωνια γιατι οσο ικανος κ να σαι δε γινεται να τα βρεις ολα αν δεν ακουσεις κ καπιον αλλο..υπηρξαν πολοι ανθρωποι που σταθηκαν διπλα μου κ τους ακουσα σα να καθεφτηστηκαν αυτα που σκεφτομουν σε οτι μου ειπαν...