Φοβάμαι ότι έχω γίνει παράσιτο.
Καλησπέρα σε όλους κ ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ειμαι 25 και Βρίσκομαι από το πασχα που πέρασε σε πάλη με την κατάθλιψη τις κρίσεις πανικού και και την ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή. Η κατάθλιψη όμως είναι αυτό που με έχει ξεκάνει. Αισθάνομαι άχρηστη , δεν είμαι καθόλου λειτουργική κλαίω συνέχεια και παρακαλάω να τελειώσει η ζωή μου. Να σβήσει ο εγκέφαλος μου να μην σκεφτομαι. Κοιμαμαι όσο μπορώ για να μην σκεφτομαι. Η χειρότερη μου όμως σκέψη είναι ότι αισθάνομαι παράσιτο. Κακή ενέργεια και κακή συναναστροφή για όποιον έχω δίπλα μου. Έχω μια σχέση 1.5 χρόνο κ τον λατρεύω μα φοβάμαι ότι τον κουράζω. Φοβάμαι ότι θα με αφήσει η ότι δεν με έχει αφήσει γτ με λυπάται αλλά αν τον χάσω θα πεθάνω. Είναι ο μόνος που έχω καθώς κ με την οικογενεια μου δεν αισθάνομαι καλά . Είμαι εξαρτημένη από την σχέση μας. Αισθάνομαι ότι του έχω κάτσει στον σβέρκο και είμαι βάρος. Πριν από το πρώτο μ καταθλιπτικο επεισόδιο ήμουν άλλος άνθρωπος. Τι να κάνω? Φοβάμαι ότι είμαι τόσο ανθυγιεινη πια και φοβάμαι μη κάνω κακό στον εαυτό μου. Από αγωγη παίρνω 20 μγ σιπραλεξ κάθε πρωί. Έπαιρνα και ριμερον αλλά πήρα απότομα κιλά και τα εκοψα πριν 6 μέρες σταδιακά και με την συγκατάθεση του γιατρού μου. Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτές τις σκέψεις που με φέρνουν σε τέλμα?