Καλησπερα σας. Σας διαβαζω καιρο αλλα μολις σημερα πηρα το θαρρος να γραψω. Εδω και 8 μηνες περιπου υποφερω απο αγχωδη διαταραχη(το πορισμα το εβγαλα μονη μου)η οποια ξεκινησε απο μια εντονη κριση πανικου στο χωρο της εργασιας μου. Εκτοτε εχω ταυτισει το χωρο με το συμβαν και βιωνω απιστευτες ψυχοσωματικες αντιδρασεις οταν βρισκομαι στη δουλεια.Οταν φευγω απο το χωρο της εργασιας μου ολα σταδιακα περνουν κι ετσι ζω πια μονο Σαββατα και Κυριακη μεχρι το μεσημερι(αφου απο το απογευμα ξεκινα το αγχος της Δευτερας)καθως και σε γιορτες και διακοπες.Εβγαλα τη χρονια ετσι μεχρι το καλοκαιρι οπου και ξεκουραστηκα κι αρχισα να ξαναβρισκω τον εαυτο μου και αμελησα την επισκεψη σε εναν ειδικο.Και τωρα εφτασε ο Σεπτεμβρης και νιωθω απογνωση.Αισθανομαι οτι απλα δεν μπορω να τα καταφερω στη δουλεια και παραλυω απο πανικο οταν σκεφτομαι οτι πρεπει να ανταπεξελθω.Γιατι μου συμβαινει αυτο????? Πιστευετε οτι μπορω να βοηθηθω με καποιον τροπο?? χρειαζομαι οποιαδηποτε συμβουλη. Υπαρχει καποιος που νιωθει η ενιωθε οπως εγω?? Σκεφτομαι μεχρι και να παραιτηθω,αλλα εχω απολυτη αναγκη τα λεφτα!!:(:(:(