Εχασα την πιστη μου στο ανθρώπινο είδος..
Καλησπέρα παιδιά σε όλους,
Έχω καιρο να γράψω στο φόρουμ αλλά πλέον έγινε επιτακτική ανάγκη..Βλέπω τελικά οτι εδώ ειναι ο μοναδικός χώρος οπου μπορώ να βρώ άτομα σαν κι εμένα, εξίσου ευαίσθητα, συναισθηματικά, με εσωτερικότητα και βαθύτητα..Βλέπετε απο μια ακατάσχετη διάθεση για επικοινωνία και νέες γνωριμίες ( ζω σε μικρη επαρχιακή πολη) μπαίνω εδώ και πέντε χρόνια σε τσατ ρουμς..ακόμα και σήμερα συνεχίζω..πάντα με την ίδια ελπίδα..πάντα με το ίδιο όραμα..να βρώ την αδελφή ψυχή μου κάπου μέσα σ αυτο το χάος..
Μετα λύπης , πικρίας και αηδίας διαπιστώνω σχεδόν πάντοτε ότι όσοι μπαίνουν μέσα ψάχνουν να διοχετεύσουν τις ορμές τους για να μην το πω αλλιώς..θα μου πειτε γιατι αφου το εβλεπες απ την αρχη εξακολουθησες να μπαινεις..γιατι πολυ απλά θεωρούσα οτι εκείνοι δεν εχουν χώρο εκεί και όχι εγώ..εγώ έμπαινα για να επικοινωνήσω, να γνωρισω νέα άτομα, να ανταλλάξω συναισθήματα, εμπειρίες, απόψεις..και γιατι όχι αν στεκόμουν τυχερή να γνώριζα και τον άνθρωπό μου..( ξαναλέω ζω σε μικρη επαρχιακή πολη όπου τα πάντα ειναι περιορισμένα ποσο μάλλον και οι γνωριμίες)..εκείνοι εμπαιναν σ εναν χώρο επικοινωνίας και τον καννιβάλιζαν..
Μέσα απ τα τσατ σιχάθηκα την ανθρώπινη φύση..σιχάθηκα την κοινωνία..γιατί όσοι και όσες μπαίνουν εκεί, ναι , κυκλοφορούν γραβατωμένοι και κοστουμαρισμένοι κι εκει έξω..πολλοί μάλιστα έχουν υψηλά ιστάμενες θέσεις και καθήκοντα..και πίσω απ αυτά κρύβουν καλά την ανωμαλία που δεν βάζει ο νούς κανενός απο σας..ποδολάγνοι,ουρολάγνοι, κοπρολάγνοι, σκλαβάκια, αυταρχικοί, οιδίποδες, γκει , λεσβίες, ζευγάρια που ψαχνουν για τριο..μια τρέλλα..
Ανάμεσα τους γνώρισα και κάποιους πιο ''φυσιολογικους''..τους εχω ''επιλέξει'' για το σκαιπ μου..αλλά κι αυτοί δεν παύουν να ναι ρηχοί, επιφανειακοί, πάντοτε χαρούμενοι και κεφάτοι ( άλλο κεφάλαιο αυτό..που την βρισκουν ρε παιδιά τόση χαρά..) και κατα καιρούς να μου τα ρίχνουν διαδικτυακά και να μου πετάν υπονοούμενα γύρω απ το σεξ..
Σεξ και τρελλή χαρά..τι κάνεις? ρωτάω..μια χαρούλα!! απαντάνε..εσύ με ρωτάνε..εγώ θέλω να πεθάνω απ τα προσωπικά και κοινωνικά προβλήματα που βιώνω..αλλά δε σας το λέω..Και τι φοράς? Που κάθεσαι τώρα? Είσαι μόνη? θες να παίξουμε ον καμ? ...και άλλες τέτοιες μαλακίες..( αυτο το σεξ πια..το εχουν αναγάγει σε κορυφαίο αγαθό..εγώ ξέρω για να έχεις όρεξη για σεξ πρέπει να χεις λυμένα τα υπόλοιπα..τοσος πολύς κόσμος με λυμένα προβλήματα λοιπόν?)
Πραγματικά έχω παραδώσει πινακίδες..κουράστηκα, διαλύθηκα..τόσος χρόνος χαμμένος..τόσοι διάλογοι , τόσες προσπάθειες για επικοινωνία, όλες ανέλπιδες , μάταιες, μηδενικές..έχασα την πίστη μου στο ανθρώπινο είδος..έχασα την πίστη μου στην ανθρωπιά..Πείτε μου ποιος ο λόγος να ζω αν ειναι να ζω ανάμεσα σε τέτοιες σάπιες υπάρξεις..Και φυσικά και σκέφτομαι την αυτοκτονία..( και για άλλους λόγους που θα εξηγήσω σε άλλο ποστ..)
Είστε η τελευταία μου ελπίδα..όποιος απο σας ενδιαφερεται για αληθινή επικοινωνία και ξέρει καλά τι σημαίνει πόνος, μοναξιά και ματαίωση ας επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected]..σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..