καλησπερα!! εχω γραψει κ παλιοτερα!! με λιγα λογια ειχα κρισεις πανικου κ γενικευμενη αγχωτικη διαταραχη κ ο γιατρος που με παρακολουθουσε μου χορηγησε σιπραλεξ 10 μγ! τα επερνα για περιπου 4 χρονια!! γενικα ηταν ολα ροδινα με τα σιπραλεξ εκτος απο μια περιοδο που τα θεωρουσα ολα γυρω μου βαρετα! το ξεπερασα αυτο κ μπορω να πω τον τελευταιο χρονο ημουν πολυ καλα κ ετσι αποφασισα να κοψω τα χαπια αρχες καλοκαιριου!! ολα πηγαν καλα για 3 μηνες αλλα εχω εδω κ μια εβδομαδα συμβαινουν περιεργα πραγματα! ειχα αρχισει με ενα βαρος στο στηθος που για 2 μερες δεν υποχωρουσε πηγα σε παθολογο και ολα ηταν καλα οποτε καταληξαμε στο οτι το στρεσσ μαλλον επιστρεφεικ πρεπει να το διαχειριστω για να μην εχω τα ιδια!...κριση πανικου δεν εχω παθει μεχρι στιγμης ευτυχως αλλα νιωθω ανισυχη και καπως μελαγχολικη!σημερα καταλαβα πως ημουν μια χαρα μεχρι που ηπια καφε και αρχισε η ανυσηχια!!! ο πατερας μου μου λεει πως ολα προερχοντε απο το στομαχι ή μαλλον πεπτικη οδο κ μαλλον γιαυτο τα παθαινω αυτα! πως στην ηλικια μου ειχε τα ιδια κ εκοψε καφεδες καφτερα ποτα κλπ! δεν μπορω να πω πλεον ομως πως κανω καταχρησεις! θα πιω ενα -δυο ποτα 1-2 φορες την εβδομαδα..το καπνισμα το εκοψα απο αλλες ουσιες που μικροτερη πειραματιζομουν εχω ξεκοψει εδω κ 5 χρονια αρα??? να πειραζουν το στομαχι μου διαφορες τροφες κ να με πιανει αγχος?? να εχω αγχος κ να πειραζει μετα το στομαχι μου?? γιατι μια ενοχληση εκει την νιωθω!!ωρες ωρες νιωθω παλμους να χτυπανε στο στομαχι μου!!! σκεφτηκα να ξεκινησω παλι τα χαπια αλλα δεν θελω να ειμαι εξαρτημενη απο αντικαταθληπτικα! επισης δεν ξερω αργοτερα αν κατι μου προκαλεσουν αλλα δεν θελω να ειμαι κ σαν τη μεγαλη παρασκευη καθε μερα..θελω πισω το χαμογελο μου!! το χαμογελο το αυθορμητο οχι αυτο που το βγαζεις επειδη κατι ακουγεται απλα αστειο κ αν δεν το βγαλεις θα σε περασουν για ξινη!!!! δεν ξερω αν υπερ αναλυω τα παντα πλεον κ ειμαι ετσι αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αυτη η διασκεδαστικη κ στην κοσμαρα της κοπελα που ημουν παλια!!!δεν ξερω πως το εχασα αυτο καπου στην πορεια!! επειδη πολλα ειπα κ ισως ξεφυγα λιγο απο το θεμα η απορια μου ειναι η εξης! να εχω θεμα με το στομαχι και να με πιανει το στρεσ? σκεφτομαι να παω στον γιατρο αλλα δεν μπορω κολονοσκοπιση γαστροσκοπιση κ τα σχετικα! εχεισ κανεισ αγχος το οποιο ξερει οτι προερχεται απο στομαχικες διαταραχες?