Νιωθω οτι χανω τον εαυτο μου
Ολα σχετιζονται με ιδεοληψιες και με κανουν να βγαζω προς τα εξω εναν αλλο εαυτο αν δεν τις ικανοποιω τις ιδεοληψιες μου βγαινει κατι ωστε να με αντιπαθησουν οι αλλοιδεν ξερωω...τι συμβαινει.:((δεν μπορω να γραψω παραπανω γτ δεν αισθανομαι καλα με αυτο.αλλα μου ρχεται αν δεν εχω κανει κατι οπως τα θελω η αν εχω κανει κατι οπως εχω κανει που πηγα σε μια σχολη που δεν μαρεσει μετα μου ειχε ερθει η ιδεοληψια να μην ειμαι χαρουμενη αν το κανω να μην ειμαι χαρουμενη οπως ημουν και το εκανα δεν εδωσα σημασια στις ιδεοληψιες και απο τοτε δεν ειμαι ο εαυτος μ.και δυσκολευομαι να προσαρμοστω δεν ξερωτι ειναι αυτο.επισης αν με απορριψει ενα παιδι πουθελω επδ πια δεν νιωθω καλα με εμενα ,τον παιρνω συνεχεια τηλεφωνο σαν κριση μανιας δεν ξερω αν εχωκαι διπολικη διαταραχη πια..!επισης δεν θελω να μισω κανεναν γι αυτο τοκανω.και τον παιρνω ξανα γτ αλλιως θα στεναχωριεμαι η θα αναγκαστω να τον μισησωκαι δεν θελω!γτ παντα θελω να μην δημιουργω χαρακτηρα και να με παντα υπο.αυτοβεβαια το χα απο μικρη επδ πιστευα στη θρησκεια κιολας και νομιζα οτι επρεπε να υπομενω τα παντα και να μηνκανω εγω τιποτα στους αλλουςμχεμεινει ..γτ απο μικρη ειχα ιδψ και κατεφυγα στηβιβλο ενα βιβλιο που ειχα εκει κ απο τοτε στηριχτηκα σε αυτα κ ολα χαλια!:'(τι να κανωβοηθειστε με .θα επισκεφτω παλιτον ψυχιατρο μου αυτη τη βδομαδα αλλα μεχρι τοτε μπορει να χω αλλαξει διαθεση κ οι ιδεοληψιες μ να μην με αφησουν να του πω αυτα η να τ πωαλλα καθε φορα αυτο μ συμβαινει δεν ειμαι σε τιποτα σταθερη..!..