Quote:
Originally posted by katerina23_z
Παλαιοτερα οι σκεψεις ηταν τοσο εντονες που χαλαγαν την καθημερινοτητα μου και κλεινομουν στο σπιτι, ομως οχι τωρα πια. Εχω μαθει καπως να ζω μ αυτο γιατι εχω απευθυνθει κατα καιρους σε ειδικο-και ψυχιατρο(χαπια) και σε ψυχολογο-.Για τις κρισεις πανικου, οταν ηταν σε εξαρση, επαιρνα και xanax. Οι σκεψεις διαρκουν μηνες αλλα τωρα δεν κλεινομαι μεσα ουτε παθαινω κρισεις πανικου(παιρνω χαπια, οχι ομως πλεον ηρεμιστικα), παρολα αυτα οι σκεψεις δεν φευγουν εντελως. Ομως δεν εχω καποιο θεμα με ψυχαναγκαστικες πραξεις, εκτος κι αν δεν το συνειδητοποιω.
Σ ευχαριστω που δειχνεις ενδιαφερον για το προβλημα μου. Ισως εχεις δικιο, μαλλον θα απευθυνθω ξανα σε ειδικο, τωρα εξαλλου ειμαι μεγαλυτερη και θα ανταποκριθω νομιζω καλυτερα στην ψυχοθεραπεια μιας και παλιοτερα ειχα πολλες αμυνες. Εσενα σε βοηθησε ο ειδικος σε μεγαλο βαθμο?
Ο παλιός μου γιατρός ήταν μανούλα στην ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση..Με ξεκολλούσε καλύτερα από χάπι..Με ξεμπέρδευε...Τι είναι αλήθεια τι είναι εμμονή...Θα σε βοηθήσει σίγουρα πολύ κάποιος ειδικός.....Οι ιδεοληψίες μου ακόμα ζουν και αν δεν πάρω χάπι δεν θέλω να με ξέρω.......Αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός πως αντιδρά στην θεραπεία του.....