Γεια σας ειμαι σε απογνωση εχω βρεθει στο χειλος του γκρεμου εχασα τον αντρα μου πριν 30 μερες.Εχω γραψει πολλα αυτες τις μερες και εδω και στο κομματι απωλεια και πενθος.Βρεθηκα ξαφνικα σε μια πολυ πολυ δυσκολη θεση ολο το συμπαν λες και ειναι εναντιον μου εκτος απο την απωλεια και τη δυσκολοτατη οικονομικη κατασταση μου με παιδια που σπουδαζουν με εκρεμμοτητες οικονομικες και πρακτικες ολα λες και ειναι εναντιον μου μολις χτες πχ μου χτυπησαν το παρκαρισμενο αμαξι.Ηφυσικη μου κατασταση δεν ειναι καλη κατερευσα δεν ξερω ποση αντοχη ακομα θα εχω.Δεν πιστευω αυτη τη στιγμη οτι θα τα καταφερω σημειωτεον οτι μεχρι την ωρα που εφυγε ο αντρας μου εγω δεν ηξερα τιποτα ολα τα ανακαλυπτω τωρα το μυαλο μου θα σπασει δεν ηρεμω δευτερολεπτο.Τραπεζες ταμεια υπηρεσιες εφοριες παντου υπαρχει μια εκκρεμοτητα θα τρελαθω συν το κενο και τη θλιψη μου ολα με οδηγουν σε σκοτεινα μονοπατια. Εχω παιδια δε θελω να τους δωσω αλλη λυπη . Για να μην ειμαι αχαριστη υπαρχουν ανθρωποι γυρο μου που με βοηθουν οπως μπορουν αλλα τιποτα δεν κλεινει ολα πανε πολυ αργα και μπερδεμενα.Ο λογος που γραφω αυτη τη στιγμη ειναι αν καποιος απο σας εχει περασει πολυ δυσκολες καταστασεις η καποιος γνωστος σας και τα καταφερε να μου το πειτε για να παρω λιγο κουραγιο .Εγω παντως στο περιγυρο μου δε ξερω καποιον με τοσα πια προβληματα που να του ηρθαν ετσι αποτομα.Πως θα το πολεμησω ολο αυτο μου φαινεται ακατορθωτο.