υπερβολικα πολλες ιδεοληψιες μαζι μεσα στη μερα.....το εχει ζησει κανεις?
Γεια σας παιδια εγω εχω παθει το εξης......γελαω πολλες φορες με τον εαυτο μου.... : αρχικα οι ιδεοληψιες αφορουσαν ενα πραγμα.....μην ειμαι παιδοφιλη....και καθε φορα που εβλεπα παιδακια ελεγα παναγια μου....μετα μια μερα καθαριζα το σπιτι και ειχα πολλες δουλειες να τελειωσω και λεω λες να χασω την υπομονη μου? και με επιασε τρελο αγχος, σφοξιμο στο στηθος και ανυπομονησια.....μετα ηταν να μεινω μονη σε μια γκαρσονιερα και ειπα παλι στον εαυτο μου....λες να μην μαρεσει το σπιτι μου? παλι το ιδιο συναισθημα.....μετα λεω ' λες να τρελλαθω? παλι το ιδιο σκατοσυναισθημα.....και συνεχιζα να δω τι αλλο μπορουσα να σκεφτω οποτε εκανα και αλλες χιλιαδες σκεψεις οπως: ' μηπως δεν υπαρχει θεος?', μηπως με κρουβουν τα σπιτια? ( και ετσι ουτε στο ιδιο μου το σπιτι δεν μπορουσα να χαλαρωσω και σε αλλα σπιτια που πηγαινα παλι το ιδιο συναισθημα ), μετα ειχα να κοιμηθω πολλα βραδια και ειχα ευαισθησια στους ηχους και ειπα ' λες να μην μπορω να ακουω ηχους?' και τελος το χειροτερο απολα ' λες να μην μαρεσει να ζω και να με ενοχλουν τα παντα? ' ( εκει τα ειδα ολα μα ολα )..............απλα ειναι ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΙ και καθημερινα κανω χιλιαδεςςςςς και εχω απελπιστει.....
Ηθελα να ρωτησω αυτα ειναι ιδεοληψιες? η κατι αλλο?
Επισης ολα ξεκινησαν απο στρες...αυτο το ξερω.....
Υπαρχει επισης περιπτωση να τρελλαθω απο το πολυ αγχος των ιδεοληψιων και να μην αντεχω τιποτα?
Κσι τελος σας εχει τυχει κατι τετοιο ( και σε περιεχομενο και σε ποσοτητα ) ή ειμαι η μονη ?????