Originally Posted by
ασπασια
Παιδια θα τρελαθω δεν βγαζει πουθενα δεν το παλευω ενα μηνα τρεχω και δεν μπηκε τιποτα σε σειρα εγιναν πολλα πραγματα απο τη μερα που πεθανε ο αντρας μου αιφνιδια και μας αφησε στο κενο εμενα και τρια παιδια πως θα βγαλω περα ολα αυτα που εκεινον τον εστειλαν στο ταφο.Μου φαινονται ολα ακατορθωτα τα παντα τιναχτηκαν στον αερα ζω τον απολητο εφιαλτη δε ξερω τι να κανω ολα κυλανε αργα και με εμποδια .Εχω το πενθος τα χρεη τις εκρεμμοτητες της δουλειας του τα παιδια και ολα αυτα εκει που δε γνωριζα τιποτα σχεδον εγω φροντιζα την οικογενεια πως θα τα καταφερω ?Εχω σωματικα προβληματα απο το στρες λυγιζω και ειναι πολυ νωρις ακομα.Δεν εχω καλο προαισθημα ολα ειναι κουβαρι στο μυαλο μου θα εκραγω δεν βρισκω λεπτο ηρεμιας.Εχω γραψει πολλες φορες και ισως με βαρεθηκατε αλλα τι να κανω βρε παιδια οτι μου γραφετε το διαβαζω αυτη τη στιγμη ειμαι σε πανικο τετοια ωρα που δε τρεχω καπου τα πραγματα φουντωνουν μεσα μου και αντι να ηρεμησω με πιανει κριση πανικου και νομιζω οτι θα πεθανω οτι δε θα τα καταφερω ποτε οτι ολα ειναι αλυτα.Μπορειτε να με χαρακτηρησετε οπως θελετε θα το δεχτω δειλη αδυναμη τρομαγμενη ξαφνιασμενη θυμωμενη ολα ισχυουν.Αυτο που ολοι μου λενε οτι ολα καλα θα πανε ολα θα παρουν τη σειρα τους καποια στιγμη εγω γιατι δεν το πιστευω?