ερθεν και τεμον η σειρα!40 μιλιγκραμ αγαπητοι συμφορουμιτες 4,5 χρονια στρατιωτικης πειθαρχειας με τα ψυχοχαπα ακομα μισο χρονο και ειδωμεν.εχω ξεχασει πως ειναι να εισαι υγιης!
Printable View
ερθεν και τεμον η σειρα!40 μιλιγκραμ αγαπητοι συμφορουμιτες 4,5 χρονια στρατιωτικης πειθαρχειας με τα ψυχοχαπα ακομα μισο χρονο και ειδωμεν.εχω ξεχασει πως ειναι να εισαι υγιης!
Καλή ανάρρωση εύχομαι. Όλα να πάνε κατ' ευχήν!
ευχαριστω γατε!
ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
εισαι σιγουρος γιατι εγω ακουσα στις τουαλετες οτι οποιος το χασει πραγμα που ειναι πιθανον αλοιμονο μας.
ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΔΕ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ
δεν θυμωνω τοσο ευκολα απλα και οι δυο μεταφερουμε λογια αλλων.το συμπαν θα δειξει το τι θα γινει!
ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΤ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΒΛΕΟΠΥΜΕ
γιατι να πληρωσουνε καποιοι ανθρωποι την δικια σου επιθυμια να πεθανεις?με τι ουσιες εγινε και τι ακριβως?τοι το λιγοτεροι πρεπει να κανουνε και ποιοι?τι σου κανανε εσενα και ποιοι?σε ρωταω για να βγαλω ακρη γιατι δεν καταλαβαινω.
ΜΕ ΔΩΣΑΝΕ ΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ
ΑΚΟΜΑ ΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΤΕΣΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ
ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ
στην αρχη οταν μειωνω τα αντιψυχωσικα εχω ευφορια διαθεση διευρυνονται οι οριζοντες της αντιληψης μου σαν να εχω παρει διεγερτικα ναρκωτικα αυτα για 15-20 μερες.αλλα ειναι νομος οτι οτι σε ανεβαζει σε ριχνει.απο χθες εχω περασει στο σταδιο της καταθλιψης και της ευερεθιστικοτητας ειναι ματια ψυχρα χωρις νοημα καρφωμενα στο αδειο ταβανι ειναι η πεταμενη στα σκουπιδια ψυχη που ματαια γυρευει απαντηση.οποιος εχει εμπειρια απο αυτες τις παρενεργειες της μειωσης ας δωσει καμια συμβουλη.ευχαριστω εκ των προτερων.
h meiwsh δεν πρεπει σε καμια περιπτωσαη να ειναι λιγοτερο απο την ελαχιστη προτεινομενη απο τισ οδηγιες του φαρμακου η λαικα ας το πω με μεσο ορο το 1/3 της μεγιστης ποσοτητας του αντιψυχωσικου.αυτα ακαδημαικως χωρις να προτεινω κατι τετοιο μια που δεν ειμαι γιατρος(τονιζοντας το) κ δεν το επιτρεπουν οι κανονες του φορουμ...
δημητρη σωστα τα βρισκω αυτα που γραφεις χωρις να ειμαι ειδικος.αλλα το πλανο ειναι να κοπουνε εντελως και οπως μας βγαλει.τα τζεοντον που παιρνω εχουνε αντιψυχωσικη δραση απο 80μλγκ και πανω πιο κατω μονο αντικαταθλιπτικη.οταν κατεβηκα απο 80 σε 60 υπεφερα.τωρα απο 60 σε 40 εχω καταθλιπτικη διαθεση και αυξηθηκανε πολυ τα αρνητικα μου.τα αλλαξες τα φαρμακα σου εσυ?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ. ΥΓ το γκεοντον ξερω οτι ειναι το πιο ελαφρυ που υπαρχει
αρχισε τουλαχιστον καναβιδιολη , ginkgo biloba καποιο βοτανο κλπ. μη πας ετσι χωρις τιποτα..