ξανα στα αντικαταθληπτικα! - αγχωτικη διαταραχη
καλησπερα!!!! εκανα 4 περιπου χρονια αγωγη με σιπραλεξ 10(δεν ξερω αν ειναι καλο που το λεω) επειδη πασχω απο αγχωτικη διαταραχη κ ειχα κρισεις πανικου σχεδον καθημερινα! ειμαι 26 χρονων κ γενικα ολα στη ζωη μου κυλανε ομαλα! εκτος απο την αγχωτικη διαταραχη! εκοψα τα χαπια για 4 μηνες κ ημουν καλα κ τσοοοουυυυπ να τη παλι η αγχωτικη διαταραχη! στην αρχη ειπα θα το παλεψω μονη μου αλλα τιποτα παιδια!! ψυχοσωματικα φουλ!! κρισεις πανικου οχι αλλα η νευρικοτητα το αγχος το στομαχι χαλια κ ο εντονος φοβος σε καθημερινη βαση!! κ ξεκινησα παλι τα χαπια! ειμαι στην 5η μερα οποτε εχω ακομη δρομο μπροστα μου!! ο φοβος με κυριευει οτι για ολη μου τη ζωη θα τα περνω γιατι δεν θα ειμαι καλα ποτε ξανα χωρις αυτα! αλλα απο τα να περνω αυτο το βασανηστηριο προτιμω να περνω χαπια!! δυσκολο πραγμα τα ψυχολογικα! ο γιατρος μου ειπε να περνω κ ζαναξ μεχρι να με πιασουν τα χαπια ...αλλα φοβαμαι βρε παιδια!! νομιζω εχω εθιστει ηδη απο την πρωτη μερα!κ αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι να μην τρελλαθω !!!! δεν τα θεωρω φυσιολογικα ολα αυτα που μου συμβαινουν!