Γεια σας.. Αποφάσισα διαβάζοντας και άλλες παρόμοιες ιστορίες να σας γραψω και τη δική μου..Κάθε συμβουλη ευπρόσδεκτη.. Στη δική μου την οικογένεια πάντα ο πατέρας μου είχε το πάνω χέρι γιατί εκείνος δούλευε μόνο.. οι γονείς μου είναι αγαπημένο θα έλεγα ζευγαρι ομως μόνο μεταξύ τους.. Δηλαδή αλληλουποστηρίζονται και όλοι οι άλλοι έχουν το πρόβλημα πάντα..έχουνε μαλώσει με όλο το σόι και με όλους τους φιλους τους.. Κανείς δεν τους μιλάει πλεον ουτε απο την πλευρα της μαμας μου , ουτε του πατερα μου.. ο πατερας μου παντα ηταν και ειναι μεχρι σημερα πολυ οξυθυμος..Εχω ζησει δυσκολα παιδικα και εφηβικα χρονια γιατι σε καθε προβλημα φωναζε παρα πολυ και εγω ετρεμα και κρυβομουν απο εκεινον οπως επισης εχω φαει και πολυ ξυλο.. Το χειροτερο ομως ειναι η σταση της μανας μου σε ολο αυτο..Παντα ελεγε οτι καλα σας κανει ετσι πρεπει πρεπει να τον θαυμαζετε και δωστης κι αλλες και ολα αυτα χωρις να τους εχω κανει τιποτα γιατι γενικα περασα παρα πολυ ησυχη εφηβεια χωρις ξεσπασματα και μπλεξιματα..απλα παντα ημουν κλειστο παιδι.. Σημερα ειμαι πλεον 25,ζω μονη μου αλλα δυστυχως εργαζομαι στην οικογενειακη μας επιχειρηση. Πραγματικα νιωθω οτι το προβλημα μου ειναι τοσο περιπλοκο που γραφω σβηνω και ξαναγραφω γιατι δεν ξερω πως να το εξηγησω. Στους εξω ειμαστε η τελεια , αγαπημενη οικογενεια αλλα δεν ειναι ετσι. Τολμησα χτες να του πω οτι διαφωνω με την αποψη του πανω σε να θεμα δουλειας και αρχισε να φωναζει τοσο δυνατα ,πεταγε κατω πραγματα και με απειλουσε.. Μετα απο τον καυγα μας πηρα τη μαμα μου τηλεφωνο να της πω τι συνεβη και μου ειπε καλα να παθεις κωλοπαιδι που του εφερες αντιρρηση και λιγα σου ειπε.. ντρεπομαι που σας τα γραφω ολα αυτα..ντρεπομαι που ειμαι 25 και δεν εχω δυναμη να φυγω... Δεν ξερω πως να του το πω οτι θελω να φυγω απο την δουλεια , οτι τους εχω σιχαθει και δεν θελω να τους βλεπω.. Και επισης το σπιτι που προανεφερα οτι ζω μονη μου ειναι στο ονομα μου με παγια εξοδα που τρεχουν και αν φυγω απο τη δουλεια δεν ξερω πως θα τα καλυψω μεχρι να βρω κατι αλλο..Η μαμα μου παντως δεν θα νοιαστει το μονο που τη νοιαζει ειναι ο αντρουλης της που της τα ακουμπαει χρονια τωρα..ολο μασαζ και σπα και ιστοριες.. ποτε δεν εφτιαξε ενα πιατο φαι ποτε δεν ενδιαφερθηκε αν ειμαι καλα αν ζω η αν πεθανα .. εχει περασει και διμηνο που δεν εχει παρει ενα τηλεφωνο.. Καμια γνωμη;