Έχετε νιώσει ποτέ ότι ώρες ώρες συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σας;
Όπως λέει και τίτλος, τό'χετε νιώσει ποτέ αυτό; Αφορά τον ερωτικό τομέα το συγκεκριμένο τόπικ. Δυστυχώς αντιμετωπίζω ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ πρόβλημα σ'αυτόν τον τομέα. Είμαι ΑΚΡΩΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ στον ερωτικό τομέα και όταν το λέω αυτό δεν αστειεύομαι καθόλου. Και όταν λέω γκαντέμης, δε μιλάω για τα αποτελέσματα, δηλαδή, ότι δεν έχω κοπέλα ή ότι έχω κάνει απειροελάχιστα πράγματα. Εννοώ, τα ΑΙΤΙΑ αυτών των αποτελεσμάτων. Είμαι νορμάλ άντρας 30 ετών, καλό παιδί, μια χαρά εξωτερική εμφάνιση, χαρακτήρα, συμπεριφορά, κλπ.
Αναφορικά για τις σχέσεις μου, η πρώτη σχέση μου ήταν τον Σεπτέμβριο του 2005, η οποία διάρκησε μόνο 1 εβδομάδα και δεν ήταν ολοκληρωμένη. Απο τότε, δεν είχα καμία άλλη σχέση μέχρι σήμερα, με εξαίρεση στο τέλος Αυγούστου του 2008 ως Οκτώβριο του ίδιου έτους που έβγαινα με μία κοπέλα, σε στάδιο πριν τα έχουμε ένα πράγμα. Και εκεί, όχι τίποτα ολοκληρωμένο.
Τα αίτια λοιπόν που αναφέρω παραπάνω είναι τα εξής: Κάθε φορά που γνωρίζω μια κοπέλα, κάτι στραβό (σαν εξωτερικός παράγοντας να το πω κι έτσι) συμβαίνει και ανατρέπεται όλη η κατάσταση. Όταν λέω ανατρέπεται η κατάσταση, εννοώ ότι κάθε κοπέλα που γνωρίζω τυχαίνει να έχει ήδη αγόρι, φεύγει απ'την πόλη για πάντα, φεύγει στο εξωτερικό, δε θα την ξαναδώ, και γενικώς πολλά άλλα πράγματα που δεν περνάνε καν απ'το χέρι μου. Δηλαδή, συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον μου για να μη βρω κοπέλα και το πετυχαίνει. Πραγματικά με ξεπερνάει. Στο 90% των περιπτώσεων έτσι γίνεται. Δεν είμαι τίποτα προκατειλημμένος ούτε τα επινοώ αυτά. Δεν έχω λόγο άλλωστε. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό που λέω σε σημείο να έχει φτάσει στο απροχώρητο όσο παράξενο και να φαίνεται. Τόσες φορές μου έχει συμβεί άλλωστε. Το λέω γιατί έχω γνωρίσει άφθονες γυναίκες. Όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει τραύματα.
Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής και για να μην κρύβομαι πίσω απ'το δάκτυλό μου, υπάρχει και ένα 10 % των περιπτώσεων που έχω φάει απόρριψη επειδή δεν άρεσα σ'αυτές. Να λέμε και του στραβού το δίκιο. Εν πάση περιπτώσει, αυτό γίνεται εδώ και 11 χρόνια, την εποχή που ξεκίνησα να το ψάχνω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μαμούχαλος ούτε μου λείπει τίποτα (χέρια, πόδια, μάτια, μυαλό, κλπ.) και παρολαυτά έχω διαβατήριο απ'το Μπακουριστάν!:rolleyes: Δεν το αξίζω αυτό το πράγμα. Μ'έχει πάρει υπερβολικά πάρα πολύ απο κάτω όλη αυτή η ιστορία και έχω απελπιστεί σε κολοσσιαίο βαθμό! Τι να κάνω! Είναι μια πραγματική αδιέξοδος για μένα. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Έχει τύχει σε κάποιον απο σας κάτι παρόμοιο;
Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.