Χωρίζουμε ή δεν... βοήθεια!!!!
Καλησπέρα σας
Είμαι καινούρια στο φόρουμ, και ειπα να γραψω αυτο που με απασχολεί και το πρόβλημα μου είναι ο σύζυγός μου ... θα σας γράψω περίπου την ιστορία μας ειμαστε παντρεμένοι εδω και 4 χρονια, 3.5 χρονια ζουμε εξωτερικό με αποτελεσμα καθολου χρονος για προσωπικα θεματα ακομα και σε συζήτηση για το πρόβλημα μας με τον σύζυγό μου. Εδω και 1 μισή χρονο εχουμε αποκτήσει ενα κοριτσακι... δώρο θεού;)!!!! Είναι γενικά αθλουμενος τύπος ήμουνα και εγω κάποτε οταν ειχα 24 ωρες για τον εαυτο μου.
Με κάθε μου προσπάθεια να μιλήσουμε γιαυτο για το πρόβλημα μας, μου τα γυρνούσε σε μένα το μπαλάκι, θήλαζα κ ετσι δεν γίνοταν να χάσω τα κιλα μου ενω τωρα που έκλεισε τον χρόνο.. μπορώ. Κάθε φορά που θέτω το θέμα και οτι έχει να με αγγίξει πανο απο 6 μήνες, άπλα γίνεται αόρατος!!!
Πιστεύεται οτι αξίζει να ειμαι διπλα του αφου δεν με θελει με τα κιλα μου αρα υπάρχει θεμα δικο του ( η γνώμη μου δεν αλλάζω για κανέναν έμενα μου αρέσω ετσι) λίγο εγωιστικό αλλα έτσι ειναι. Νταξι δεν ειμαι κ μοντέλο ... 164 με 74 κιλα που συγα συγα τα καταφέρνω.
Προσπαθώ απο τοτε που γέννησα ( προσπαθώ όχι για μενα αλλα για κεινον) και κουράστηκα να εχω την πλήρη αδιαφορία.
Τι να κανω;;; τι μου προτείνετε;;; (έχουμε περάσει πολλα και δυσκολα στην ξενιτιά)
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.