ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ?
Γεια σας αυτες τις 40 μερες που περασαν απ το χαμο του αντρα μου εχω χασει το χρονο το χωρο την αξια της ζωης.Δε με νοιαζει πια τιποτα ολα εχουν την ιδια ανοστη ανουσια χωρις λογω παρουσιας για μενα.Δεν ξερω αν θα προσαρμοστω σ αυτη τη νεα οδυνηρη πραγματικοτητα οτι και να κανω το βρισκω χωρις ουσια.Ο θανατος γυρνα μεσα στο σπιτι μου εχασα δυο πολυ αγαπημενα προσωπα εδω μανα και συντροφο ειναι πολυ σκληρο για μενα οταν μενω μονη τα βραδια.Ο νους δε ταξιδευει πια ειναι κολημενος φοβισμενος και γεματος προβληματα.Ολοι μου λενε κανε κουραγιο στασου ορθια αλλα ειναι πολυ δυσκολο .Αυτη τη στιγμη δε συμμετεχω πουθενα δε θελω να συμμετεχω.Βλεπω ενα δρομο μακρυ μοναχικο και δυσκολο και αναρωτιεμαι γιατι σε μενα γιατι τωρα γιατι γιατι.Καταλαβαινω οτι γραφω ενα απαισιοδοξο κομματι τωρα αλλα ετσι νοιωθω μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα.Διαβαζω και ιστοριες αλλων ανθρωπων παρομοιες με τη δικη μου και θαυμαζω το κουραγιο και τη δυναμη τους.Αρνουμαι να παω στο νεκροταφειο και εχω τυψεις γι αυτο αλλα δε θελω δε μπορω.Ποσο κακο ειναι αυτο?Οχι δεν ειναι εκει σκεφτομαι ειναι αλλου ειναι στη θαλασσα που τοσο αγαπουσε ειναι στη δουλεια που παντα δουλευε ως αργα σκεψεις τρελες σκεψεις σκεψεις σκεψεις.