Εχω θολωση της ορασης οπως οταν σε ενα βιντεο κανουμε ζουμ η οταν παμε να αλλοιθορισουμε. Ηθελα να μαθω αν ειναι συμπτωμα αγχους η στερισης λεξοτανιλ. Γτ για δυο μηνες επαιρνα τ βραδυ μισο λεξοτανιλ .εxω παθει πανικο αυτη τη στιγμη .
Printable View
Εχω θολωση της ορασης οπως οταν σε ενα βιντεο κανουμε ζουμ η οταν παμε να αλλοιθορισουμε. Ηθελα να μαθω αν ειναι συμπτωμα αγχους η στερισης λεξοτανιλ. Γτ για δυο μηνες επαιρνα τ βραδυ μισο λεξοτανιλ .εxω παθει πανικο αυτη τη στιγμη .
την 1η μερα που πήρα αντικαταθλιπτικο το επαθα παντως αυτό, οπότε θα μπορούσε να είναι και λόγω στέρησης.
To λεξοτανιλ ειναι αγχολιτικο..
Καμια απαντηση ;;
γεια σου,
και εγω οταν αρχισα τα αντικαταθληπτικα ειχα αυτο που λεει ο γατος την πρωτη φορα τωρα οχι!!
εχω παρατηρησει ομως τον εαυτο μου πριν παρω χαπια γενικα να βλεπω καπως θολα οσο με ταλαιπωρουσαν οι κρισεις πανικου ..σαν να ειμαι σε ονειρο ενιωθα! τι αλλα συμπτωματα εχεις?
Τιποτα απλα σταματησα επερνα μισο λεξοτανιλ το βραδυ και τ σταματησα σταδιακα και συνεχιζω κανονικα 10mg εντακτ.θολωνει καποιες φορες τη μερα η οραση μ για λιγο , μυρμηγκιασατα και κοψιμο αναπνοης ..αλλα αυτο που με καιει ειναι η θολωση της ορασης οπως οταν πας να αλλιθωρισεις για πλακα κ τα βλεπεις θολα..δεν μπορω να καταλαβω τι μ συμβαινει..
τι εχεις και περνεις λεξοτανιλ??? μιλησες με το γιατρο σου για αυτα?
χωρις να ειμαι ειδικος πιστευω οτι απο τα εντακτ σου βγενουν αυτα μεχρι να συνηθησει ο οργανισμος σου αλλα μιλα με το γιατρο σου καλου κακου!!!!!!!!!!
Τα φάρμακα γενικά, έχουν κάποιες ανεπιθυμητες είτε τα παίρνεις είτε τα κόβεις. Για αυτό έφερα ως παράδειγμα τα αντικαταθλιπτικά.
Φοράς γυαλιά; Μήπως χρειάζεσαι γυαλιά ή αν φοράς να αλλάξεις τους βαθμούς σου; Μπορεί να είναι κάτι παθολογικό και να χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.
το παθαινεις οταν περνεις τα χαπια σου?
Μου τα ειχε δωσει ο γιατρος για κανα διμηνο να κοιμαμαι τ βραδυ...
Τα χαπια μου τα παιρνω κανονικα... Απλα μου εχει κοψει ο γιατρος τ λεξοτανιλ κ αναρωτιεμαι μηπως ειναι συμπτωματα στερησης η αν εχω ξατι πθο σοβαρο οπως σ.κ.π.
εχω κανει λειζερ για τα ματια... Μου εχει μεινει ομως πολυ λιγο αστιγματισμος απ τ ενα ματι που δεν χρειαζεται γυαλια..
ανανεωνεται ο οργανισμος σου.. μπορει να ειναι και απο το αγχος μη σκας.. και γω το ειχα οταν ξυπνουσα